MEDIA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Εκτροχιάζεται η κατάσταση με Στάθη, Αριάδνη και Χρήστο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Εκτροχιάζεται η κατάσταση με Στάθη, Αριάδνη και Χρήστο

Ο παράνομος έρωτας του ζευγαριού εξοργίζει τον Στάθη και γίνεται πλέον οικογενειακό ζήτημα

Στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», θα δούμε μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Στάθη και την Αριάδνη. Πατέρας και κόρη κοντράρονται όσο ποτέ ξανά, καθώς ο πρώτος δεν ανέχεται τη συμπεριφορά της νεαρής.

Συγκεκριμένα, η Αριάδνη παραδέχεται στον Στάθη ότι τα κλειδιά τα ξέχασε ο Χρήστος όταν πήγε στο σπίτι τους για καφέ, χωρίς φυσικά να πείθει τον πατέρα της.

Ο Χρήστος εκφράζει τον έρωτά του στην Αριάδνη και της λέει ότι σκοπεύει να χωρίσει με την Αφροδίτη για χάρη της. Η σχέση της Αριάδνης και του Στάθη κρέμεται από μια κλωστή καθώς εκείνος της δηλώνει ότι δεν θα ανεχτεί να τον ξεφτιλίσει, παρόλο που εκείνη αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Χρήστο.

Ο Στάθης, θυμωμένος με αυτό που ανακάλυψε, ζητάει από τον Χρήστο τον λόγο, αλλά αυτά που ακούει δεν του αρέσουν. Η Αριάδνη λέει στον πατέρα της ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι. Ο Στάθης μεταφέρει τα νέα στον Λυκούργο και τότε ανακαλύπτει ότι ο φίλος του γνώριζε γι' αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα οι δυο τους.

Η Βασιλική βλέπει την Αριάδνη να μπαίνει στον ξενώνα στο Οίτυλο και ρωτάει τον Στάθη γιατί έφυγε από το σπίτι η αδελφή της. Ο Τζον, παράλληλα, χαϊδεύει τη Φιλιώ κι αυτή τον βρίζει άσχημα, με την Αθηνά να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Αφροδίτη διακόπτει μια ερωτική στιχομυθία ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη. Η Βασιλική βλέπει έναν φρικτό εφιάλτη και ταράζεται φοβούμενη μήπως αποδειχθεί και αυτό προφητικό. Αργότερα, σε μια κρίση ειλικρίνειας, ο Μιλτιάδης αποκαλεί τη Βασιλική ιδανική γυναίκα. Παράλληλα, η Φιλιώ απαιτεί να φύγει από το σπίτι της Αθηνάς και να μετακομίσει στη Μαργαρίτα. Ο Ρουσσέας και η γυναίκα του εγκαθιστούν κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι για να μάθουν επιτέλους ποιος μπαίνει κρυφά στο υπόγειό τους. Η Ιουλία στέλνει μήνυμα στην Αριάδνη και για πρώτη φορά η κόρη της τής απαντάει με ευγένεια.