MEDIA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αφροδίτη πλησιάζει την Αριάδνη και η κατάσταση μπλέκεται

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αφροδίτη πλησιάζει την Αριάδνη και η κατάσταση μπλέκεται

Η σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς» επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις…

Πιστή στο ραντεβού της με το κοινό, «Η Γη της Ελιάς», στο MEGA, έρχεται τη νέα εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν. Ο Μάνος συνεχίζει να παίρνει αμφεταμίνες, ενώ όλοι αποδίδουν την περίεργη συμπεριφορά του στην κούραση. Ο Δημοσθένης λήγει με σκληρό τρόπο την υπόθεση του εκβιασμού και επιστρέφει τα χρήματα στον Κωνσταντίνο. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να φέρεται πολύ φιλικά στην Αριάδνη, γεγονός που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Χρήστο.

Η δίκη της Χάιδως ξεκινά και οι δικοί της άνθρωποι παρίστανται ως μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Παναγιώτης Βαφέας όμως φαίνεται ότι θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος. Ο Μάνος κηρύσσει τον πόλεμο στην Αμαλία, αλλά κι εκείνη δεν θα καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα… Η Ασπασία επηρεάζεται από τα λόγια της Κούλας και πέφτει στην παγίδα της.

Η Ασπασία δανείζεται χρήματα από τον Ορέστη για να τα δώσει στην Κούλα, χωρίς να του πει όμως την αλήθεια. Η Μαργαρίτα σιγουρεύεται ότι η Θεοδώρα το έχει ρίξει στο ποτό και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της. Ο Βαφέας στριμώχνει τον Πότη και τον Μιλτιάδη προκειμένου να μην καταθέσουν στη δίκη, αλλά εκείνοι δεν κάμπτονται. Ο Μάνος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την Αμαλία και τη μειώνει συνεχώς, αγνοώντας πως εκείνη έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση. Η Αρετή αρχίζει να φοβάται πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή και η Βασιλική τής συμπαραστέκεται. Η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται και αυτήν τη φορά καταθέτουν ο Φίλιππος και ο Πότης ως μάρτυρες υπεράσπισης. Η Αφροδίτη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι για φαγητό.

O Ορέστης δείχνει στην Αλκμήνη ότι δεν βλέπει σοβαρά τη σχέση τους. Αργότερα, εκείνη πηγαίνει από το γυμναστήριο και τον βλέπει σε ένα παρεξηγήσιμο ενσταντανέ με την Αριάδνη που την κάνει έξαλλη. Ο Ισίδωρος βάζει στον Μάνο να ακούσει έναν από τους καβγάδες του με την Αμαλία που ηχογράφησε η ίδια και τον στριμώχνει, απαιτώντας να της φέρεται με σεβασμό στο εξής. Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του Μιλτιάδη. Όσα λέγονται φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τον συνήγορο του Βαφέα, ο οποίος, για να κερδίσει χρόνο, υποβάλλει αίτημα εξαίρεσης της προέδρου και η ακροαματική διαδικασία διακόπτεται προσωρινά. Παρ’ όλα αυτά, ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στον Στάθη ότι η θέση της Χάιδως, σύμφωνα με την έκβαση της υπόθεσης, είναι πολύ δύσκολη. Η σχέση του Μάνου με την Αμαλία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο…