MEDIA

Υποψήφιος για τον ΕΔΟΕΑΠ ο Πάνος Σόμπολος

Υποψήφιος για τον ΕΔΟΕΑΠ ο Πάνος Σόμπολος

Μετά την επιτυχημένη θητεία του στο τιμόνι της ΕΣΗΕΑ, ο κ. Πάνος Σόμπολος βάζει πλώρη για πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ.

Ο μάχιμος δημοσιογράφος που έχει συνδέσει το όνομά του με το αστυνομικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα δίνει για μια ακόμη φορά αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των δημοσιογράφων.

Το δημοσιογραφικό σινάφι ξέρει καλά ποιος είναι ο Πάνος Σόμπολος, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι εκλέχτηκε πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ για τρεις θητείες.

Αυτή τη φορά ο Πάνος Σόμπολος βάζει υποψηφιότητα για το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ στις εκλογές που θα γίνουν στις 12 και 13 Μαρτίου.

«Οι εξελίξεις είναι δραματικές. Τα γεγονότα επιβάλλουν πανστρατιά, συσπείρωση, ενότητα, για να κρατήσουμε όρθιο το Ταμείο μας, που το δημιουργήσαμε όλοι μας εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, με θυσίες και σκληρούς αγώνες», αναφέρει στην ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του ο κ. Σόμπολος.

«Κανείς δεν περισσεύει. Αξίζουμε περισσότερα. Να φέρουμε ξανά την ελπίδα. Να αναβαθμίσουμε το Ταμείο μας για εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας, σημειώνει ο «πατριάρχης» του αστυνομικού ρεπορτάζ.

«Να δώσουμε πνοή και προοπτική στο Ταμείο μας, μετά τα αρνητικά γεγονότα των τελευταίων ετών όπως είναι: Το «κούρεμα» των ομολόγων, η μειωμένη νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη, η επικούρηση, τα αποθεματικά μας, που έφθασαν σε οριακό σημείο κ.α.

Ενώνω, λοιπόν, και εγώ τις δυνάμεις μου στην κοινή προσπάθεια των συναδέλφων, προκειμένου να αποτρέψουμε όλοι μαζί μεγαλύτερη καταστροφή.

Τούτες τις κρίσιμες για τον Κλάδο μας στιγμές, δεν χωράνε μεγαλοστομίες, αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις που μας αποδυναμώνουν.

Ένας είναι ο στόχος: Η σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ», τονίζει ο κ. Σόμπολος.