Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor Spoiler 22/5: Επίθεση άνευ προηγουμένου στον Τριαντάφυλλο - Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Newsbomb

Survivor Spoiler 22/5: Άγριο ξέσπασμα εναντίον του «Ντάφυ» - Ποιοι είναι οι νέοι μπλε και κόκκινοι

Με μεγάλες εντάσεις και εκπλήξεις ξεκινάει η νέα εβδομάδα στο Survivor, αρχής γενομένης από την Κυριακή (23/5).

Αυτή τη βδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση, ενώ οι ομάδες θα διεκδικήσουν μεγάλα έπαθλα, με τον Ατζούν να έχει σκοπό να επαναφέρει το ενδιαφέρον μετά τις αποχωρήσεις των Νίκου Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή.

Αύριο θα δούμε τις ομάδες να αλλάζουν με τη διαδικασία που είδαμε και την προηγούμενη Κυριακή. Τα νέα ρόστερ θα παραμείνουν για την επόμενη βδομάδα και οι ομάδες θα δώσουν μάχες μόνο για ομαδικά έπαθλα.

Οι νέες ομάδες θα είναι οι εξής:

Κόκκινοι: Τριαντάφυλλος, Σάκης, Μαριαλένα, Χαμπέρη

Μπλε: Ηλίας, Ασημακόπουλος, Καρολίνα, Κόρο

Στο trailer του αυριανού επεισοδίου, βλέπουμε τους Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Ασημακόπουλο να κάνουν «επίθεση» άνευ προηγουμένου στον Τριαντάφυλλο.

Ο λόγος είναι η αλλαγή του Τριαντάφυλλο στα αγωνίσματα, καθώς από εκεί που δεν μπορούσε να παίξει, τώρα αγωνίζεται και μάλιστα φέρνει και πόντους από τότε που έγινε ατομικό το παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Ηλίας ξεσπά εναντίον του «Ντάφυ» λέγοντας: «Δεν με σέβεσαι που πονάω; Όταν παίζω και ουρλιάζεις στο αυτί μου που έχω σπάσει τα πόδια. Και βγαίνεις μετά και πουλάς παραμύθια», με τον Ασημακόπουλο να συμπληρώνει: «Σου έχουμε φέρει ασυλίες, σου έχουμε φέρει φαγητό και εσύ μας έλεγες δεν θα παίξω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Οι έρευνες που δεν «βγήκαν» και οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.