ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έτσι θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά τεχνολογικά δώρα για τους αγαπημένους σας αυτές τις γιορτές

Έτσι θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά τεχνολογικά δώρα για τους αγαπημένους σας αυτές τις γιορτές

Σε ό,τι αφορά στα γιορτινά δώρα για εμάς και τους αγαπημένους μας, τέσσερα είναι τα στοιχεία-«κλειδιά» που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μας απασχολούν -δικαίως: Το τι δώρο θα πάρουμε, το πώς θα κάνουμε μια χρήσιμη και value for money επιλογή, το πώς θα ανακαλύψουμε τις καλύτερες προσφορές που «τρέχουν» στο διαδίκτυο και το πώς θα πραγματοποιήσουμε με ασφάλεια τις αγορές μας.

Τα είδη τεχνολογίας αποτελούν σταθερά «εγγύηση» στα δώρα, ενώ ειδικότερα στη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε και υπό τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, μας είναι απαραίτητα.

Ας δούμε, λοιπόν, τα βήματα και τις συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να βρούμε και να πάρουμε online -ακόμη και την τελευταία στιγμή- κορυφαία δώρα τεχνολογίας, στις καλύτερες τιμές και χριστουγεννιάτικες προσφορές της αγοράς, πάντα με απόλυτη ασφάλεια.

Κάνοντας «έξυπνο» και ασφαλές το online shopping

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος θα κάνουμε την πλειονότητα των αγορών μας ηλεκτρονικά και είτε θα στείλουμε τα δώρα μας απευθείας στις πόρτες των παραληπτών, είτε θα τα παραλάβουμε μέσω click away. Το γεγονός, λοιπόν, ότι σχεδόν όλες οι αγορές μας θα γίνουν μέσω διαδικτύου, σημαίνει πως θα κληθούμε να είμαστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί.

Τι θα χρειαστεί να κάνουμε; Καλό είναι να επιλέξουμε γνωστά και αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα για να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας, ειδικότερα στην περίπτωση που πρόκειται για δώρα τεχνολογίας -καθώς είναι σημαντικό να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά τους. Εξίσου σημαντικό είναι το να επιλέξουμε να κάνουμε τις αγορές μας μόνο από κρυπτογραφημένες ιστοσελίδες, δηλαδή sites που φέρουν το εικονίδιο ενός λουκέτου στη γραμμή διευθύνσεων, στο πρόγραμμα περιήγησης. Ουσιαστικά, η κρυπτογράφηση διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα των λογαριασμών μας, δεν μπορούν να «διαβαστούν» από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. Τέλος, αξίζει να θυμόμαστε ότι κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών μας αγορών, δεν πρέπει να μοιραζόμαστε online, στα eshops στα οποία περιηγούμαστε, σημαντικά προσωπικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα το PIN της κάρτας ή το ΑΦΜ μας.

Δημιουργούμε την tech λίστα μας και κάνουμε την έρευνα αγοράς μας

Για να βρούμε εύκολα, βέβαια, τα πιο ξεχωριστά και χρήσιμα τεχνολογικά δώρα για εμάς και τους αγαπημένους μας αυτές τις γιορτές, καλό είναι να δημιουργήσουμε πρώτα μία λίστα με τα είδη που θέλουμε να προμηθευτούμε, δηλαδή τα κορυφαία laptops, τα tablets, τα smartphones και τα smartwatches. Στη συνέχεια θα κάνουμε μία έρευνα αγοράς προκειμένου να βρούμε ποια είναι τα προϊόντα που χρειαζόμαστε με βάση τις ανάγκες μας. Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουμε και τα φίλτρα που διαθέτουν τα διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα, προκειμένου να κάνουν πιο εύκολες και στοχευμένες τις αναζητήσεις και τις αγορές μας, είτε ψάχνουμε δώρα για εκείνον και εκείνη, είτε για τα παιδιά.

Βρίσκουμε τα πιο αξιόπιστα προϊόντα στις καλύτερες προσφορές

Αφού κάνουμε μία πρώτη έρευνα αγοράς, για να είμαστε σίγουροι ότι θα πραγματοποιήσουμε με επιτυχία τις γιορτινές μας αγορές, θα στραφούμε στο διαδίκτυο για να βρούμε τα πλέον αξιόπιστα τεχνολογικά προϊόντα στην ελληνική αγορά, σε πραγματικά χριστουγεννιάτικες τιμές. Κάνοντας μία σύγκριση τιμών, θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε ποιες προσφορές είναι αληθινές και ποιες όχι. Πάντως, μια online αναζήτηση, είναι αρκετή για να διαπιστώσουμε ότι στον φετινό, χριστουγεννιάτικο tech «κατάλογο», ξεχωρίζουν οι προσφορές στα προϊόντα της Huawei*.

Πράγματι, τα Huawei προϊόντα που βρίσκονται τώρα σε special xmas προσφορές είναι πολλά και σίγουρα, θα καλύψουν τις ανάγκες μικρών και μεγάλων. Από το Matebook X Pro για τον επαγγελματία που συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο στο Matebook D14 και το Matebook 13 για τον άνδρα που εκτιμά τα τεχνολογικά εργαλεία που διευκολύνουν με πρακτικό τρόπο την καθημερινότητά του και φυσικά, το MatePad Pro για τον gamer, τον λάτρη του σινεμά και της τηλεόρασης.

Στην κατηγορία των smartphones, μπορούμε επίσης να βρούμε τώρα σε προνομιακές τιμές συσκευές που έγιναν bestsellers και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους καταναλωτές, όπως το best photo smartphone 2020 P40 Pro, τα P30 Pro, Nova 5T, P Smart 2021 και P Smart S, αλλά και τα προσιτά P40 Lite και P40 Lite E για τους λάτρεις της φωτογραφίας, της επικοινωνίας και των social media.

Σε ό,τι αφορά δε στα πλέον σύγχρονα wearables που βρίσκονται σε προσφορά και είναι συμβατά με Android συσκευές αλλά και IOS, το Watch Fit, τα στυλάτα GT2 Female Gold και GT2 Female White, το Watch GT2 Pro, αλλά και τα Watch GT2 και Watch GT2e, τα gadgets που παρακολουθούν συνολικά την υγεία και τη φυσική κατάσταση, ξεχωρίζουν.

Όσο για τα δώρα τεχνολογίας για τα παιδιά, τα tech προϊόντα της Huawei που αξίζει να τους χαρίσουμε και θα βρούμε τώρα σε χριστουγεννιάτικες τιμές, είναι σίγουρα τα tablets MediaPad T5 και MediaPad T3, καθώς και τα budget smartphones για τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά, Y6P και Y5P.

Ακόμη, λοιπόν, και αν πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας την τελευταία στιγμή, μπορούμε να βρούμε εύκολα, με ασφάλεια και σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές μια πληθώρα tech προϊόντων που θα μοιράσουν χαμόγελα σε εμάς και τους αγαπημένους μας και θα δώσουν λάμψη στην καθημερινότητά μας. Ας φροντίσουμε να κάνουμε με ασφάλεια και προσοχή τις online αγορές μας και ας εξερευνήσουμε τον «κατάλογο» των χριστουγεννιάτικων προσφορών σε προϊόντα Huawei, για βρούμε ό,τι ψάχνουμε και δη, στις καλύτερες τιμές.

*Μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.