ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυτοκίνητα από 300 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα 54 οχήματα και τις τιμές

Αυτοκίνητα
Αυτοκίνητα για δημοπρασία
In Τime

Δημοπρασίες: Στα Άνω Λιόσια θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημοπρασία οχημάτων από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού - ΔΔΔΥ (πρώην ΟΔΔΥ) - Δείτε αναλυτικά τη λίστα, στη gallery του newsbomb.gr και επιλέξτε τι σας συμφέρει.

Στις 5 Ιουλίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 το πρωί, θα διενεργηθεί, στις εγκαταστάσεις Δ.Δ.Δ.Υ. στη ΜΑΓΟΥΛΕΖΑ - Άνω Λιόσια, προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για να εκποιηθούν:

  • Οκτώ Δίκυκλα
  • Ένα Δίκυκλο με Άδεια Τροχαίας
  • Δύο Φορτηγά
  • Σαράντα τρία Επιβατικά Αυτοκίνητα

Ο τόπος φύλαξης των δημοπρατούμενων οχημάτων αναγράφεται στο τέλος κάθε κατάστασης.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ GALLERY TOY NEWSBOMB.GR ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες επιβατικών προς κυκλοφορία είναι 300 ευρώ.

Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογών Φ.Π.Α 24%.

Με την ολοκλήρωση της πλειοδοσίας κάθε οχήματος, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ 20% ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ́ΜΕ TH ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

Τα φυσικά πρόσωπα συμμετέχουν στις δημοπρασίες πώλησης οχημάτων προς Κυκλοφορία μόνο αυτοπροσώπως. Κατ ́ εξαίρεση μπορούν να συμμετάσχουν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο εφόσον αυτός είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος μέχρι και του δεύτερου βαθμού, προσκομίζοντας Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 θεωρημένη από Δημόσια Αρχή.

Τα νομικά πρόσωπα συμμετέχουν στις δημοπρασίες δια του νομίμου εκπροσώπου τους ή με πληρεξούσιο οριζόμενο από Συμβολαιογράφο.

Η Δημοπρασία διενεργείται με τη συμμετοχή όσων ενδιαφερομένων έχουν καταβάλλει την Εγγύηση Συμμετοχής.

Τα προς εκποίηση στο συνημμένο πίνακα τροχοφόρα οχήματα είναι μεταχειρισμένα , με ζημιές , φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν .

Η εξέταση μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους και συμπεριλαμβάνει ό,τι κριθεί αναγκαίο, χωρίς όμως την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώσουν ανάλογα και τις προσφορές τους.

Βάσει των όρων πώλησης, ακυρώσεις αγοραπωλησιών δεν γίνονται δεκτές.

Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας ή οποιοδήποτε επίσημο πιστοποιητικό ταυτότητας σε ισχύ (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, άδεια παραμονής κ.λ.π.) και να δηλώνουν στην επιτροπή τον ΑΦΜ , την αρμόδια ΔΟΥ και την ιδιότητά τους.

Ο εμπορικός τύπος του αυτ/του καθώς και το έτος κατασκευής, προσδιορίζονται από τις εξωτερικές ενδείξεις αυτού και έχουν ενδεικτικό χαρακτήρα.

Η Υπηρεσία για τα στοιχεία αυτά όπως και τα κρυμμένα ελαττώματα ουδεμία ευθύνη φέρει.

Τα οχήματα πωλούνται στην κατάσταση που βρίσκονται κατά την ημέρα της δημοπρασίας και οι αρμόδιες Υπηρεσίες Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν φανερά ή κρυμμένα ελαττώματα, αφού ο αγοραστής είχε την ευχέρεια να εξετάσει τα δημοπρατούμενα οχήματα πριν την διεξαγωγή της δημοπρασίας μόνος ή με τεχνικό της επιλογής του.

Οι προσφορές για να γίνουν δεκτές, πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης και η μία από την άλλη τουλάχιστον κατά 50 ευρώ για τα προς Κυκλοφορία Οχήματα.

Η επιτροπή, κατά το χρόνο δημοπράτησης, μπορεί κατά την κρίση της να αναπροσαρμόσει σε οποιοδήποτε στάδιο το εύρος της προσφοράς.

Ο διακανονισμός του υπολοίπου 80% της τιμής πλειοδοσίας, γίνεται υποχρεωτικά μέσα σε τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας ( εφάπαξ ή με δόσεις).

ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις παρατάσεων διακανονισμού.

Η παραλαβή των Πωληθέντων Οχημάτων γίνεται αποκλειστικά με μεταφορικά μέσα των αγοραστών.

Υπενθυμίζεται ότι για λόγους Ασφαλείας τα Οχήματα που παραδίδονται ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τεθούν σε κίνηση εντός του χώρου Αποθηκών.

Ώρες επίσκεψης

Η επίσκεψη στην Αποθήκη Μαγουλέζας επιτρέπεται 30 Ιουνίου 2022, 01 Ιουλίου 2022 και 04 Ιουλίου 2022 από ώρα 08:30 π.μ. έως 13:30.