ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταραντίλης για συνέντευξη Τσίπρα: Υποκριτικό να καταγγέλλει την κυβέρνηση για ανεπάρκεια μέτρων

Ταραντίλης για συνέντευξη Τσίπρα: Υποκριτικό να καταγγέλλει την κυβέρνηση για ανεπάρκεια μέτρων

«Πόσο ανεύθυνο είναι να προσκαλεί η αξιωματική αντιπολίτευση σε συγκεντρώσεις και πορείες αυτό το κρίσιμο διάστημα που η κοινωνία δίνει μάχη με την πανδημία;»

Επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, κατηγορώντας τον για υποκρισία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διερωτάται πως την ώρα που καταγγέλλει την κυβέρνηση για ανεπαρκή μέτρα, ο ίδιος (ο Αλέξης Τσίπρας) αναλαμβάνει την ευθύνη της παραβίασης τους.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Ο κ. Τσίπρας λοιπόν αναλαμβάνει το ρίσκο να κολλήσουν άνθρωποι στις πορείες. Πώς γίνεται να αδιαφορεί κάποιος για τους κινδύνους που συνεπάγεται κάτι τέτοιο για την υγεία των πολιτών;

Πόσο υποκριτικό είναι να καταγγέλλει την κυβέρνηση για ανεπάρκεια μέτρων, όταν ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την παραβίασή τους;

Πόσο ανεύθυνο είναι να προσκαλεί η αξιωματική αντιπολίτευση σε συγκεντρώσεις και πορείες αυτό το κρίσιμο διάστημα που η κοινωνία δίνει μάχη με την πανδημία; Η υγεία των συνανθρώπων μας πρέπει να αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα όλων μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Κλείνουν τα σχολεία της Αθήνας - Ξεκινά πάλι η «μάχη» της τηλεκπαίδευσης