ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα για τις «στημένες» δημοσκοπήσεις

Ο Γιάννης Οικονόμου
Ο Γιάννης Οικονόμου
Intime

Δήλωση απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τις δημοσκοπήσεις 

Στην παρακάτω δήλωση προχώρησε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονομου απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα που αφορούσε στις δημοσκοπήσεις.

«Αν ο κ. Τσίπρας θέλει να φρεσκάρει τη μνήμη του για «στημένες» δημοσκοπήσεις του συνιστούμε να συμβουλευτεί τον κ. Βαξεβάνη και στη συνέχεια να ανατρέξει στα αποτελέσματα των εκλογών. Όσο για την χειραγώγηση αν θυμίζει κάτι η υπόθεση της Αυστρίας είναι τα βοσκοτόπια και τις υπόγειες διαδρομές των 3 εκ. ευρώ για να στηθούν κανάλια και να εκδοθεί εφημερίδα.

Υ.Γ.: Για να διευκολύνουμε περισσότερο τον κ. Τσίπρα επισυνάπτουμε πρωτοσέλιδα της εφημερίδας» δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Νωρίτερα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει μία ανάρτηση στο Facebook στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Τον περασμένο Μάιο, ο (έως χθες) καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς βραβευόταν με το βραβείο “Ελευθερίας των ΜΜΕ”. Ποιος εκφώνησε την πανηγυρική ομιλία; Ποιος άλλος από τον στενό πολιτικό του φίλο, Κυριάκο Μητσοτάκη».

Όπως τόνιζε στη συνέχεια: «Σήμερα, 5 μήνες μετά, ο Κουρτς βρίσκεται εκτός καγκελαρίας, αναγκασμένος σε παραίτηση ύστερα από τεράστιο σκάνδαλο, στο οποίο κατηγορείται για στημένες δημοσκοπήσεις και προσπάθεια χειραγώγησης των ΜΜΕ, δίνοντας ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ από το δημόσιο ταμείο για τον σκοπό αυτό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σφυροκοπά τη χώρα - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Τραγωδία στο Μπολσόι: Η στιγμή που ο χορευτής χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της παράστασης (vid)

Ο σχεδιαστής του οίκου Balmain σόκαρε τον πλανήτη – Η φωτό που αποκάλυψε το φρικτό ατύχημα