ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Ηλιόπουλου σε Οικονόμου: Πάει πολύ ο εθνικός μας ψεύτης να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα

Απάντηση Ηλιόπουλου σε Οικονόμου: Πάει πολύ ο εθνικός μας ψεύτης να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα
O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος
ΙΝΤΙΜΕ

Επίθεση Ηλιόπουλου σε Οικονόμου, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Πάει πολύ ο εθνικός μας ψεύτης κ. Οικονόμου να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για ανακρίβειες και ψέματα όταν ακόμα δεν έχει απαντήσει στον συνάδελφο του υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα ο οποίος με επίσημες ανακοινώσεις του κατηγορεί τον Γιάννη Οικονόμου ότι διακινεί για μικροκομματικούς λόγους πλαστά κυβερνητικά έγγραφα χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφές», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος με την οποία, όπως αναφέρεται, απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές. Ή θα απομακρύνει άμεσα τον υπουργό Οικονομικών γιατί κατηγορεί άδικα τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο. Ή θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον εθνικό ψεύτη και διακινητή fake news, Γιάννη Οικονόμου. Αναμένουμε», καταλήγει.

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου

Την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα από τη Χαλκίδα σχολίασε ο Υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να παρακολουθήσει έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Κατασκευάζει μια δική του πραγματικότητα στην οποία για ότι γίνεται στον κόσμο φταίει η κυβέρνηση. Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνά, με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό και εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες.

Η πραγματικότητα μιας Ελλάδας που αλλάζει χωρίς διχασμούς και εξαιρέσεις, παρά τις πρωτόγνωρες κρίσεις, δείχνει ποιος μπορεί και η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος ποιος δεν μπόρεσε και λόγω της αποτυχίας του παραμένει πολιτικά στη γωνία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

HΠΑ: Σοκ στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld του Τέξας- Οκτώ νεκροί σε συναυλία του Τράβις Σκοτ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 44χρονος υπάλληλος μίνι μάρκετ από αδίστακτο ληστή

«Κλείδωσε» το κοινωνικό μέρισμα - Μέσα Νοεμβρίου οι αποφάσεις