ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κόντρα Σκέρτσου - Ηλιόπουλου για εμβολιασμούς: «Επιτελικό τσίρκο» - «Διαστρεβλώνουν δηλώσεις»

Εμβολιασμός
Διασταύρωσαν τα ξίφη τους με φόντο τον εμβολιασμό, Άκης Σκέρτσος και Νάσος Ηλιόπουλος
Intime News

Πυρά εκατέρωθεν από  τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο με «φόντο» τον εμβολιασμό

«Επιτελικό τσίρκο», χαρακτήρισε ο Νάσος Ηλιόπουλος, τα όσα ανέφερε ο Άκης Σκέρτσος αναφορικά με τους μη εμβολιασμένους αστυνομικούς.

«Με 91 απώλειες σήμερα ο κ. Σκέρτσος θέλει ειδική μελέτη για να κρίνει αν ένας ανεμβολίαστος αστυνομικός που έρχεται σε επαφή με δεκάδες πολίτες μπορεί να μεταδίδει ή όχι. Επιτελικό τσίρκο», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, παίρνοντας την «σκυτάλη», κατηγόρησε από την πλευρά του τον ΣΥΡΙΖΑ για υπονόμευση πλαγίως ή ευθέως του εμβολιαστικού προγράμματος

«Ας σταματήσουν επιτέλους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύουν πλαγίως ή ευθέως το εμβολιαστικό πρόγραμμα και να διαστρεβλώνουν δηλώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Οι ανεφάρμοστες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί «προαιρετικής υποχρεωτικότητας» -αλλά χωρίς πρακτικές κυρώσεις- σε άλλες ομάδες δημοσίων υπαλλήλων πλην των υγειονομικών, δεν προσφέρουν πρακτικά κάποιο υγειονομικό όφελος ως προς τη γενική ανοσία του πληθυσμού. Λειτουργούν όμως σίγουρα παρελκυστικά αφενός για να καλύψουν τη συστηματικά επαμφοτερίζουσα στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα θέματα της πανδημίας και αφετέρου για να προκαλέσουν αναστάτωση σε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους, όπως είναι η δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό δεν αποτελεί πολιτική σημαία ευκαιρίας. Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό συνδέεται ευθέως με τον κίνδυνο έκθεσης και μετάδοσης του ιού σε ευάλωτες ομάδες όπως π.χ. οι ασθενείς που προσφεύγουν στα νοσοκομεία για να αναζητήσουν θεραπεία και όχι για να κολλήσουν COVID.

Οι αστυνομικοί νοσούν και μεταδίδουν όταν δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας όσο και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας. Σίγουρα όμως δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας.

Κανένα δεδομένο από τις καθημερινές ιχνηλατήσεις που πραγματοποιούν με επιστημονική μεθοδολογία επί 20 μήνες οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα. Δηλαδή καμία έρευνα. Τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ ας σταματήσουν να παράγουν τόσο ανώφελο θόρυβο που προκαλεί μόνο σύγχυση και παραπληροφόρηση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 7.805 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 91 θάνατοι και 575 διασωληνωμένοι

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μανώλης Χουρδάκης

Σάλος με τις δηλώσεις Εξαδάκτυλου για τους μη εμβολιασμένους - Οργισμένοι οι νοσοκομειακοί γιατροί