ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Ανδρουλάκη στηρίζουν 32 πρώην Γραμματείς Νομαρχιακών Επιτροπών Δυτ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Ανδρουλάκης ΚΙΝΑΛ στήριξη πρώην γραμματείς
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πρώην Γραμματείς Νομαρχιακών και Περιφειακών Επιτροπών από τη Δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία στηρίζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Την υποστήριξή τους στον Νίκο Ανδρουλάκη ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής εκφράζουν 32 πρώην Γραμματείς Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών από τη Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία.

Οι υπογράφοντες που καλύπτουν και τις όλες τις Περιφερειακές Ενότητες των παραπάνω περιοχών, χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Ανδρουλάκη ως «επιλογή ενότητας, προοπτικής, ανανέωσης και αναγέννησης της παράταξης». Σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές για το μέλλον της Παράταξης όπως δηλώνουν «είναι η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπίες, να αναδείξουμε καινοτόμες πολιτικές έχοντας επίγνωση του παρελθόντος», ακολουθώντας μία «οργανωτική και στελεχιακή ανανέωση στα πλαίσια ενός σύγχρονου θεσμικού κόμματος, με λειτουργίες παραγωγής πολιτικής».

Ακολουθούν τα πλήρη κείμενα υποστήριξης με τους υπογράφοντες

Κείμενο στήριξης π. γραμματέων ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας στον Νίκο Ανδρουλάκη

Η επικείμενη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής συνδέεται άμεσα με την προοπτική της Δημοκρατικής Παράταξης, την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού και κατά συνέπεια της χώρας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συντονίσουμε την πολιτική μας εξέλιξη με το «σήμερα», αντιλαμβανόμενοι τις εγχώριες και παγκόσμιες εξελίξεις και έχοντας πάντα ως οδηγό το ιδεολογικό πλαίσιο της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας που και η υγειονομική κρίση έφερε στο προσκήνιο.

Το «αύριο» λοιπόν, απαιτεί από εμάς οργανωτική και στελεχιακή ανανέωση στα πλαίσια ενός σύγχρονου θεσμικού κόμματος, με λειτουργίες παραγωγής πολιτικής. Είναι η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπίες, να αναδείξουμε καινοτόμες πολιτικές έχοντας επίγνωση του παρελθόντος.

Εμείς οι πρώην γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών και της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ στις 4 Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας στέλνουμε μήνυμα ενότητας και προοπτικής.

Έχοντας βαδίσει και διαχειριστεί όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά έναν πολιτικό γολγοθά τα τελευταία χρόνια, κρατώντας την Παράταξη όρθια μέσα από αλλεπάλληλες εκλογικές προκλήσεις και μένοντας σταθεροί στις αξίες που πρεσβεύουμε, δηλώνουμε ξανά το παρών μας, με οδηγό την παραταξιακή μας συνείδηση και την καθαρή επιλογή μας για ένα διαφορετικό μοντέλο σκέψης, οργάνωσης και δράσης που έχει σαν προϋπόθεση την ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες, σε πρακτικές.

Για τους λόγους αυτούς, δηλώνουμε την στήριξη μας στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για την Προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου 2021. Μια επιλογή ενότητας, προοπτικής, ανανέωσης και αναγέννησης της παράταξης.

Καλούμε λοιπόν τους πολίτες να δώσουν μαζικό παρών στην εκλογική διαδικασία.

Μαζί μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

1 Νίκος Αρβανιτάκης τ. γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας

  1. Κοσμάς Βαρσάμης τ. Γραμματέας Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικής Μακεδονίας και Νομαρχιακής Επιτροπής Καστοριάς.

3.Δημήτρης Ζιούζιος τ. Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης

  1. Λεωνίδας Καλυβιάνος τ. Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας
  2. Ανδρέας Κεχαγιάς τ. Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας
  3. Χρήστος Λιάκας τ. Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών.
  4. Νίκος Μήλιος τ. Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Καστοριάς
  5. Χρήστος Ναούμ τ. Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας
  6. Δημήτρης Πρίντζας τ. Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών
  7. Κυριάκος Ταταρίδης τ. Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών και τ. Βουλευτής Γρεβενών

11.Παναγιώτης Χατζόγλου τ. Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης

Κείμενο στήριξης π. γραμματέων ΠΑΣΟΚ Θεσσαλίας στον Νίκο Ανδρουλάκη

Έχοντας διατελέσει εκλεγμένοι Γραμματείς Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ, στους 4 Νομούς της Θεσσαλίας, αναγνωρίζουμε ότι η επικείμενη εσωκομματική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ, δεν αφορά μόνο το πρόσωπο του επόμενου αρχηγού αλλά το ίδιο το μέλλον του Κινήματος και της Παράταξης, και δηλώνουμε παρόντες στην πολιτική, οργανωτική, και στελεχιακή της ανανέωση που αυτή σηματοδοτεί.

Η παράταξη μας βρίσκεται μπροστά στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι. Η επιλογή που καλούμαστε να κάνουμε στις 5 Δεκεμβρίου θα καθορίσει όχι μόνο τη συνέχειά της αλλά και αυτή την πορεία της χώρας. Η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη της σοσιαλδημοκρατίας πρέπει να αποκτήσει και πάλι τον κυρίαρχο ρόλο στην πολιτική σκηνή.

Αυτό σημαίνει ξεκάθαρη πολιτική και ιδεολογική αναφορά, ξεκάθαρη προοπτική, δημοκρατική οργανωτική συγκρότηση, ενότητα στη δράση και επανασύνδεση με τα κοινωνικά στρώματα που πάντοτε εξέφραζε. Με λίγα λόγια σημαίνει ένα διαφορετικό μοντέλο σκέψης, οργάνωσης και δράσης που έχει σαν προϋπόθεση την ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες, σε πρακτικές. Το μέλλον είναι εδώ και μας προκαλεί να το αντιμετωπίσουμε μακριά από λογικές εσωτερικού διχασμού που μας μίκρυναν και μας ταπείνωσαν.

Η στήριξή μας στον Νίκο Ανδρουλάκη είναι μια επιλογή που απαντά στα παραπάνω.

Μια επιλογή προοδευτική, ενωτική, μια επιλογή προοπτικής, που πιστεύουμε ότι εκφράζει όλους όσους μείναμε στα δύσκολα στο ΠΑΣΟΚ, που δεν ακολουθήσαμε άλλες διαδρομές, που δεν φοβηθήκαμε τις αντιξοότητες.

Μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμα της αείμνηστης Προέδρου μας για ένα δυνατό, ενωμένο και πρωτοπόρο κίνημα, που θα βρεθεί και πάλι δίπλα στο δοκιμαζόμενο λαό μας.

Δηλώνουμε παρόντες στο προσκλητήριο της αναγέννησης της παράταξης και ΚΑΛΟΥΜΕ τους προοδευτικούς πολίτες να δώσουν μαζικό παρών στη διαδικασία εκλογής του νέου μας προέδρου.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Νίκο Ανδρουλάκη.

Μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά, κοιτώντας μπροστά!

Οι εκλεγμένοι Γραμματείς Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Λάρισας

Παπανικολάου Νικηφόρος

Στραβέλας Μιχάλης

Χατζής Γιώργος

Γιαννούλας Ευάγγελος

Οι εκλεγμένοι Γραμματείς Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλίας

Κουτσομάρκος Γρηγόρης

Σάββας-Γκαντάκας Κώστας

Οικονόμου Αντώνης

Οι εκλεγμένοι Γραμματείς Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Μαγνησίας

Φοινικόπουλος Απόστολος

Μακρόπουλος Θανάσης

Φώτης Γιώργος

Νούσης Λάμπρος

Γίτση Μαρία

Σακκόπουλος Γιάννης

Οι εκλεγμένοι Γραμματείς Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Τρικάλων

Πατραμάνης Στέφανος

Λάππας Χρήστος

Μανούρας Αχιλλέας

Παπαχρήστος Σωτήρης

Τριγώνης Γιάννης

Οι εκλεγμένοι Γραμματείς Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Καρδίτσας

Νοτόπουλος Ευάγγελος

Τσουκνίδας Ευάγγελος

Δημακόπουλος Χρήστος

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Αρναούτογλου: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Καταιγίδες και στην Αττική

Επίδομα Θέρμανσης: Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η ΚΥΑ – Οι δικαιούχοι, τα κριτήρια, οι προϋποθέσεις

Γιάννης Καλλιάνος: «Λύγισε» στον αέρα για τους γονείς του που δίνουν μάχη με τον κορονοϊό (vid)