ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: «Όλοι φταίνε στον κύριο Μητσοτάκη, αρκεί να μην καταλάβει ο κόσμος πως είναι άχρηστος»

Ηλιόπουλος: «Όλοι φταίνε στον κύριο Μητσοτάκη, αρκεί να μην καταλάβει ο κόσμος πως είναι άχρηστος»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.
Intime News

Νάσος Ηλιόπουλος: Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό ή πρόστιμο 100 ευρώ στους άνω των 60 και ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του εκπροσώπου του, Νάσου Ηλιόπουλου, εξαπλέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην Πειραιώς και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κυρίου Ηλιόπουλου:

«Ο κ. Οικονόμου αντί να επιτίθεται, ας απαντήσει γιατί ο κ. Μητσοτάκης πριν δέκα μέρες απέκλειε την υποχρεωτικότητα και έλεγε «όσο μεγαλύτερη είναι η υποχρεωτικότητα τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίδραση»;

Αντί παράλληλα με τη λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 μετά από 7 μήνες να οργανώσει μία πανελλαδική κινητοποίηση και καμπάνια πειθούς πόρτα πόρτα μαζί με φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση, οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση τους συνταξιούχους, για να κρύψει την παταγώδη αποτυχία του.

Μέχρι τώρα του έφταιγαν οι νέοι, τώρα του φταίνε οι ηλικιωμένοι, αρκεί να μην καταλάβει ο κόσμος πόσο άχρηστος είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Ως προς την ουσία, ούτε κουβέντα για μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, τηλεργασία, αραίωση σχολικών τμημάτων και αλλαγή του πρωτοκόλλου για 50+1 στις τάξεις, δωρεάν συνταγογράφηση και αποζημίωση των τεστ για όλους – εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, μέτρα σε εκκλησίες και ανεμβολίαστους σε σώματα Ασφαλείας.

Κάθε μέρα που ο κ. Μητσοτάκης διαχειρίζεται την πανδημία, οδηγεί και σε ανθρώπινες απώλειες και φέρνει πιο κοντά τον κίνδυνο νέου καταστροφικού lockdown».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν την 16χρονη κόρη τους κρεμασμένη

Κύμα οργής για το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Δεν ταιριάζουν σε δημοκρατία αυτά τα μέτρα»

Νέα μέτρα: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60, αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα

Χαμός στο Twitter με το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Έχουμε αρχίσει να ντρεπόμαστε και οι εμβολιασμένοι»