ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Πού ψηφίζει στις 21 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης
Eurokinissi

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε χαλαρή κουβέντα σε καφέ στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας στην καθιερωμένη πλέον συνάντηση του με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στις εκλογές της 21ης Μαΐου στην Κηφισιά. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς στο 361ο εκλογικό τμήμα στις 10:30.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε χαλαρή κουβέντα σε καφέ στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας στην καθιερωμένη πλέον συνάντηση του με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών. Η κουβέντα με τους δημοσιογράφους κινήθηκε γύρω από τον αθλητισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος και ότι η ΝΔ επέλεξε να μιλάει για το μέλλον και ο κόσμος ήταν πιο ζεστός απέναντί του συγκριτικά με το 2019.