ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: «Ολιστική παρέμβαση για τη μείωση τιμών – Η Ασημακοπούλου δεν πήρε τα μέιλ από το ΥΠΕΣ»

Μαρινάκης: «Ολιστική παρέμβαση για τη μείωση τιμών – Η Ασημακοπούλου δεν πήρε τα μέιλ από το ΥΠΕΣ»
INTIME.

«Στο τέλος της μέρας, η μέση τιμή για τον καταναλωτή είναι 15% μειωμένη», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για τις τελευταίες παρεμβάσεις αναφορικά με την τιθάσευση του πληθωρισμού.

«Μπορεί κάποιος να κάνει προσφορές, αρκεί να μην κάνει ανατίμηση στην αρχική τιμή του προϊόντος», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα (04/03) στο MEGA.

«Αν υπήρχε ένα μαγικό κουμπί για να εξαλείψουμε τον πληθωρισμό θα το εξάγαμε και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Κινούμαστε σε τρεις κατευθύνσεις: Αύξηση των εισοδημάτων, έκτακτες παρεμβάσεις και έλεγχοι. Δεν κοροϊδεύουμε τους πολίτες, εφαρμόζουμε μία πολιτική και περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα», προσέθεσε αναφορικά με την ακρίβεια.

«Η Ασημακοπούλου δεν πήρε τα μέιλ από το ΥΠΕΣ»

«Μένουμε στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, δεν πρέπει να συνδέουμε αυτήν την υπόθεση με την επιστολική ψήφο. Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δεν πήρε τα μέιλ από το ΥΠΕΣ. Δεν μπορώ να ξέρω πώς βρέθηκαν κάποιες διευθύνσεις μέιλ στα χέρια ενός ευρωβουλευτή.

Σίγουρα, όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την επιστολική ψήφο και το αδιάβλητο των εκλογών», τόνισε αναφορικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε σε απόδημους Έλληνες του εξωτερικού.

«Ο κ. Αρβανίτης καμάρωνε που στερεί χρήματα από τη χώρα του, με ψήφισμα»

«Υπάρχουν ψηφίσματα και ψηφίσματα, επιλέγεις ποια θα συνδιαμορφώσεις, δεν είναι υποχρεωτικό. Όταν είσαι Έλληνας ευρωβουλευτής, βάζεις τη χώρα σου, πάνω από το μικροκομματικό σου συμφέρον. Δυστυχώς, ο κ. Αρβανίτης δεν ήταν ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος.

Για εκείνους, μετρά μονάχα η προπαγάνδα και η λάσπη. Για την προσπάθεια χειραγώγησης των Μέσων, ήρθε ο πρώην Πρωθυπουργός και είπε: “Mea culpa”, κάνοντας λόγο για αστοχία. Ακόμη, ήρθε κυνικά και βάφτισε ως δεύτερη αστοχία το γεγονός πως “κρέμασε” στα μανταλάκια δέκα ανθρώπους με οικογένειες και μία διαδρομή.

Όλα αυτά, είναι μία Δευτέρα για την Αριστερά και όσους κουνούν το δάχτυλο στην Ελλάδα. Όμως, τώρα, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τέτοιες συμπεριφορές. Μπορεί για τον κύριο Τσίπρα να ήταν ένα λάθος, αλλά εμείς δεν θα ξεχάσουμε αυτά τα χρόνια», επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης.