ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας για τη διπλή τραγωδία: Βραδιά συντριβής η χθεσινή

Δένδιας για τη διπλή τραγωδία: Βραδιά συντριβής η χθεσινή

Συντετριμμένος για το τραγικό συμβάν χθες στο Χαλάνδρι με την απώλεια δυο ανθρωπίνων ζωών -μιας ηλικιωμένης και ενός αστυνομικού που την παρέσυρε με την μηχανή του και αργότερα αυτοκτόνησε- δήλωσε σήμερα ο Νίκος Δένδιας.

«Οφείλω να σας πω ότι το χθεσινό βράδυ ήταν και για μένα σαν πολιτικό προϊστάμενο και για την φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας βραδιά φυσικής συντριβής. Αυτό το οποίο συνέβη ήταν τραγικό. Οφείλω να πω ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να ενώσουμε την προσευχή μας για τις δυο οικογένειες που θρηνούν θύματα», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Η διπλή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες λίγο μετά τις 18:30 στο Χαλάνδρι όταν ο αστυνομικός που εβρίσκετο εκτός υπηρεσίας παρέσυρε την ηλικιωμένη η οποία βρισκόταν πίσω από έναν κάδο σκουπιδιών και επιχειρούσε να περάσει τον δρόμο σε σημείο δίχως διάβαση πεζών. Η άτυχη γυναίκα από την πρόσκρουση ακρωτηριάστηκε από τη μέση και κάτω και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο αστυνομικός μόλις αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί επέστρεψε στο σημείο και ζήτησε από έναν διερχόμενο οδηγό να καλέσει το ΕΚΑΒ, δηλώνοντάς του ότι ο ίδιος είναι αστυνομικός. Ενώ ο πολίτης έπαιρνε τηλέφωνο, ο άτυχος άνδρας πήγε στο γκαράζ του δήμου Χαλανδρίου και αυτοπυροβολήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης:

Καρέ – καρέ η διπλή τραγωδία στο Χαλάνδρι (pics+vid)

Αυτοκτόνησε ειδικός φρουρός που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο