ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Αλεξόπουλος: Δεν έχω καμία σχέση με την εγκληματική δράση της ΧΑ

Χρ. Αλεξόπουλος: Δεν έχω καμία σχέση με την εγκληματική δράση της ΧΑ

Βουλευτές της Χρυσής Αυγήςσήκωσαν τα χέρια τους κρατώντας χαρτονομίσματα, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «άριστα Αλεξόπουλε».

Το «ύποπτο» πρόσωπο της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

«Οι βουλευτές που δεν συμμετείχαμε στα όργανα του κόμματος είχαμε επιρροή μονό σε ό,τι αφορούσε σε ψήφιση νομοσχεδίων», είπε ο κ. Αλεξόπουλος διαφοροποιώντας τη θέση του.

Μάλιστα ο ίδιος παραδέχθηκε τον εγκληματικό χαρακτήρα της οργάνωσης. «Χωρίς να έχω απολύτως καμία συμμετοχή παρατηρούσα με τους υπόλοιπους πολίτες μια σειρά από παράνομες ενέργειες από βουλευτές της ΧΑ δεν είχα καμία δυνατότητα να τις ελέγξω ούτε να τις σταματήσω. Παρακολουθούσα την μετατροπή της χρυσής αυγής από κόμμα-κατήγορο του πολιτικού συστήματος σε κόμμα που έκανε εγκληματικές ενέργειες».

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής σήκωσαν τα χέρια τους κρατώντας χαρτονομίσματα, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «άριστα Αλεξόπουλε».

Όσον αφορά την εμπλοκή του στην δικογραφία για την Χρυσή Αυγή ο Χρ. Αλεξόπουλος είπε ότι ήταν εγγεγραμμένος υποστηρικτής, όχι μέλος του κόμματος και ότι δεν υπάρχουν πράξεις ή λόγοι του που να τον συνδέουν με τις κατηγορίες.

Παράλληλα όπως είπε μετά τον φόνο Φύσσα και την αποκάλυψη ότι ο φονιάς είχε σχέση με στελέχη του κόμματος, είχε ήδη αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του.

Σχετικά με το βίντεο της υπόθεσης Μπαλτάκου ο κ. Αλεξόπουλος ανέφερε ότι αυτό αποδεικνύει ότι υπήρχε κρυφή ατζέντα της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης:

Στη Βουλή οι δύο προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

ΤΩΡΑ: Έφτασαν στη Βουλή Μπούκουρας-Γερμενής

Χαμός στη Βουλή-Έξαλλος ο Κασιδιάρης: Απαγορεύτηκε η είσοδος πολιτών (vid)

Με χειροπέδες στη Βουλή Γερμενής-Μπούκουρας