ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλτάκος: Πολλοί μιλούσαν με τη Χρυσή Αυγή

Μπαλτάκος: Πολλοί μιλούσαν με τη Χρυσή Αυγή

Τι λέει ο πρώην ΓΓ της κυβέρνησης για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και το εθνικιστικό κόμμα

Νέα παρέμβαση για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής κάνει ο πρώην ΓΓ της κυβέρνησης κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά παίρνει θέση για το πολιτικά δρώμενα ενόψει ανασχηματισμού και τονίζει ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει αντιμνημονιακή στροφή την οποία, σημειώνουμε, πως ξέχασε από τότε που ανέβηκε στην εξουσία.

Σε συνέντευξή του στη Real News δηλώνει πως ο ανασχηματισμός θα πρέπει να σηματοδοτεί την έναρξη αντιμνημονιακής στροφής επισημαίνοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να είναι διαχειρίσιμο για τη ΝΔ αν αρχίσει αντιμνημονιακή στροφή.

Ερωτηθείς για το αν πρέπει να φύγει ή όχι ο Γ. Στουρνάρας από το υπουργείο Οικονομικών σημειώνει πως ο κ. Στουρνάρας είναι επιτυχημένος τεχνοκράτης αλλά μακριά από την αγωνία αυτών που υπέφεραν.

Ο κ. Μπαλτάκος χαρακτηρίζει επίσης «άγια ώρα» όταν θα πάμε στο αεροδρόμιο και θα κουνήσουμε μαντήλι στην τρόικα.

Σχετικά με το θέμα της Χρυσής Αυγής, ο πρώην ΓΓ της κυβέρνησης τόνισε πως δεν μετάνιωσε για την συνομιλία με τον Ηλ. Κασιδιάρη λέγοντας πως έκανε αυτό που θεώρησε σωστό για την παράταξη.

Ερωτηθείς αν υπήρχαν και άλλοι βουλευτές που είχαν επαφές με στελέχη του εθνικιστικού κόμματος ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει.

«Πολλοί μιλάγανε με πολλούς. Μην περιμένετε να σας πω ονόματα. Υποθέτω ότι κατά το πλείστον οι συνομιλίες αυτές γίνονταν πριν από τις διώξεις. Στόχος ήταν πάντοτε οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής», είπε ο κ. Μπαλτάκος.

Για τον γιο του ξεκαθάρισε πως δεν είναι χρυσαυγίτης αλλά Έλληνας πατριώτης και χριστιανός ορθόδοξος.

Διαβάστε επίσης:

Μπαλτάκος: Η ΝΔ πρέπει να «απλώσει χέρι» στα δεξιά της