ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη για ΕΛΜΕ:Αδιανόητο να χρησιμοποιούν γλώσσα μίσους

Βούλτεψη για ΕΛΜΕ:Αδιανόητο να χρησιμοποιούν γλώσσα μίσους

"Eίναι αδιανόητο, άνθρωποι που θέλουν να αποκαλούνται εκπαιδευτικοί να χρησιμοποιούν τη γλώσσα του μίσους, να επιβραβεύουν εγκλήματα, να ξεσηκώνουν την νεολαία, να υπερασπίζονται την τρομοκρατία και να αμφισβητούν τους νόμους" ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την ανακοίνωση της 5ης ΕΛΜΕ.

Το περιεχόμενό της προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ που καλεί σε εξέγερση, αμφισβητεί το πολίτευμα, καθυβρίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζει τους Νόμους ως τυραννία και παροτρύνει σε εγκληματικές ενέργειες, όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Η εκπρόσωπος ανέφερε ότι αυτή η ανακοίνωση πρέπει να αποδοκιμαστεί από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, τα κόμματα και πρωτίστως από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε πως εξίσου απαράδεκτες και καταδικαστέες είναι και οι ανακοινώσεις άλλων ΕΛΜΕ που, όπως σημείωσε η κα Βούλτεψη, σκόπιμα αγνοούν την πραγματικότητα και ζητούν την κατάργηση του κράτους δικαίου.

Ανέφερε δε ότι προϊστάμενος όλων αυτών είναι ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Κοτσυφάκης, στέλεχος και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι τύποι αυτοί πληρώνονται από τις θυσίες και τους φόρους των Ελλήνων πολιτών για να διαπλάθουν συνειδήσεις και να εκπαιδεύουν τα παιδιά μας. Μετά τη νεολαία του κι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ειδική ανακοίνωση για την αυριανή συγκέντρωση, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσει τη λέξη "εξέγερση"», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέροντας ότι «περιμένουμε άμεσα την καθολική αντίδραση του πολιτικού κόσμου».-

Σχετικές ειδήσεις