ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοαποθεώνεται ο Παπαχριστόπουλος: «Είμαι θύμα δημοσιογραφικού μπούλινγκ»!

Αυτοαποθεώνεται ο Παπαχριστόπουλος: «Είμαι θύμα δημοσιογραφικού μπούλινγκ»!
Στους δημοσιογράφους τα... έριξε για την ομολογία του σχετικά με τις υποκλοπές των διαλόγων των στελεχών του ΔΝΤοκ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος, προκειμένου να δικαιολογήσει το σάλο που προκάλεσε.

Κόντρα στο σχετικό βίντεο αλλά και τα επίσημα πρακτικά της Βουλής που δεν επιδέχονται παρερμηνειών, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι είναι θύμα δημοσιογραφικού μπούλινγκ!

«Δέχτηκα απίστευτη επίθεση χθες. Έχω βρεθεί μεσοπέλαγα για να σπάσουμε εμπάργκο, έχω βρεθεί στο Ιράκ όταν βομβάρδιζαν θεοί και δαίμονες, στην Αϊτή πολλές φορές με κίνδυνο, έχω περάσει από φωτιά και σίδερο. Δεν είχα ποτέ σχέση με τους μηχανισμούς, ούτε τους τρόφιμους των θαλάμων. Ήμουν εργαζόμενος στα νοσοκομεία, τη λέξη ιδιωτικό ιατρείο δεν την ήξερα και αισθάνομαι άνετα με τον εαυτό μου. Δεν έχω αυτοκίνητο, αστυνομικούς κι έχω μάθει να ζω σε αυτό το στυλ».

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Δεν φοβήθηκα στη ζωή μου, ούτε τώρα φοβάμαι, άλλα κάποιοι βλέπουν καταδότες και αποστάτες και διακαώς τους ψάχνουν. Έχω πει, αν ένας βουλευτής διαφωνήσει με το κόμμα του παραδίδει την έδρα του και μετά εκφράζει τη διαφωνία του. Θέλω να πω ότι είναι ξεκάθαρο για μένα και η έδρα μου είναι στο γραφείο του κόμματος».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ πρόσθεσε: «Έφαγα απίστευτο μπούλινγκ χθες και προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, καταδότης και αποστάτης» και συμπλήρωσε για την διαρροή του διαλόγου «έχω πει πολλές φορές πως καλά έκανε η κυβέρνηση και σήκωσε το θέμα για να μάθουν ο Ολάντ, ο Ρέντσι κι άλλοι που μας συμπαθούν, να μάθουν τι γίνεται εκεί μέσα – είπα καλά έκανε κι έφερε στη φόρα τη συνομιλία για να κάψει το θέμα – υπάρχουν και τα πρακτικά και θεωρήθηκε ότι είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέκλεψε. Λυπάμαι που έτσι λειτουργεί το κύκλωμα».

«Βρέθηκα να δίνω εξηγήσεις γιατί αυτό που δεν κατάλαβε ο υπουργός και οι 30 παρόντες βουλευτές το κατάλαβαν κάποιοι άλλοι. Είναι ο ίδιος τρόπος που τα πολυμέσα βγάλανε Παππά και Σπίρτζη να πουλάνε εκδουλεύσεις. Ένα απίστευτο και χυδαίο μπούλινγκ. Έφτασαν να λένε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει επιστροφή στη δραχμή. Πάντως, μπράβο στην κυβέρνηση που αντέχει ακόμα με τέτοια πίεση και θεωρώ τιμή μου που βάζω ένα λιθαράκι στο ήθος και την εντιμότητα αυτής της κυβέρνησης για να φύγουν κάτι Ψυχάρηδες και Χριστοφοράκοι» είπε για να καταλήξει: «Είναι λυπηρό να βλέπω τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητάνε με απίστευτη επιπολαιότητα εκλογές. Μόνο παραγραφή κακουργημάτων για υπόδικους θα σήμαινε η προσφυγή σε εκλογές»

Σχετικές ειδήσεις