ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ εναντίον Σπίρτζη: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αμετροέπειας και διγλωσσίας

ΝΔ εναντίον Σπίρτζη: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αμετροέπειας και διγλωσσίας

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη εξαπολύει σήμερα, Παρασκευή (12/08/2016) η ΝΔ, με αφορμή τη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

«Ο κ. Σπίρτζης εγείρει σήμερα σοβαρά πολιτικά και ηθικά ζητήματα, που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο αμετροέπειας και διγλωσσίας. Καταγγέλλει το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο, ωστόσο, λειτουργεί με απόφαση της Κυβέρνησης, και μάλιστα, στο πλαίσιο του Yπερταμείου, που οι ίδιοι συγκρότησαν για τα επόμενα 100 χρόνια», σημειώνει η ΝΔ.

Και προσθέτει: «Εγκαλεί τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, υποστηρίζοντας ότι “είναι προφανές πως θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τραπεζικών ιδρυμάτων”. Αντιτάσσεται, ταυτόχρονα, στις πολιτικές προσέλκυσης επενδύσεων, υποστηρίζοντας ότι “η αλλαγή σελίδας δεν θα έρθει από επενδύσεις των ιδιωτών”. Προσποιείται, παράλληλα, πως ξέχασε πως το Μνημόνιο που τώρα εφαρμόζεται – το πιο επώδυνο από όλα – είναι εκείνο που οι ίδιοι προκάλεσαν με τις εγκληματικές πολιτικές τους, το πρώτο εξάμηνο του 2015, και οι ίδιοι υπέγραψαν».

«Εάν ο κ. Σπίρτζης, από το αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ, θέλει τώρα να περάσει στο αντάρτικο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας αφορά. Όταν, όμως, ως αρμόδιος Υπουργός εναντιώνεται στις επενδύσεις, όταν συκοφαντεί, όταν υπονομεύει, δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορο κανέναν. Ούτε βέβαια το βασικό υπεύθυνο για όλα αυτά, που είναι ο πολιτικός προϊστάμενός του κ. Τσίπρας», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.