ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρ. Παυλόπουλος:Όνειρα θερινής νυχτός οι συζητήσεις για τον Καραμανλή

Πρ. Παυλόπουλος:Όνειρα θερινής νυχτός οι συζητήσεις για τον Καραμανλή

Στα σενάρια επιστροφής Καραμανλή απήντησε μέσω του «ΑΝΤ1 97,2», ο πρώην Υπουργός και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Προκόπης Παυλόπουλος«Αν δεν βρισκόμαστε στο χειμώνα θα μπορούσα να μιλήσω για όνειρα θερινής νυκτός .


Τίποτα άλλο δεν έχω να πω. Ξέρετε πολλά λέγοντα κάθε φορά για τον κ. Καραμανλή, νομίζω ότι καθένας πρέπει να σεβαστεί ένα πράγμα, τη συνέπεια αυτού του ανθρώπου και την υπευθυνότητά του.

Και το γεγονός ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι η πορεία του τόπου και βεβαίως και η πορεία της παράταξης που είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει τον τόπο από την κρίση.

Τίποτα άλλο δεν απασχολεί τον κ. Καραμανλή, όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις, το τονίζω, οι οποίες νομίζω ότι δεν εξυπηρετούν κανένα γιατί αυτή τη στιγμή ο τόπος άλλα έχει ανάγκη», σχολίασε ο πρώην Υπουργός, με αφορμή τα δημοσιεύματα περί «ηρωοποίηση Καραμανλή».

Για την παρέμβαση Κ. Στεφανόπουλου«Σέβομαι τον κ. Στεφανόπουλο και σέβομαι το τι έχει προσφέρει στον τόπο και στις δυο θητείες του. Με ρωτάτε εμένα, δεν θα γίνω κριτής των απόψεών του, δεν το συνηθίζω άλλωστε, αλλά σας τονίζω ότι το να γίνουν εκλογές είναι θέμα δημοκρατίας πλέον στην Ελλάδα», σημείωσε, παρατηρώντας πως το υπάρχον σχήμα δεν προέρχεται από λαϊκή ετυμηγορία.