ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαμός στο ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν Τζέιμς μάτωσε αντίπαλο στον αγώνα Λέικερς-Πίστονς – Έξαλλος ο τραυματίας

Χαμός στο ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν Τζέιμς μάτωσε αντίπαλο στον αγώνα Λέικερς-Πίστονς – Έξαλλος ο τραυματίας
ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποβλήθηκε από τον αγώνα για τον τραυματισμό που προκάλεσε
AP PHOTO

ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποβλήθηκε από τον αγώνα για τον τραυματισμό που προκάλεσε

Χαμός τα ξημερώματα της Δευτέρας στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στον αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς όταν ο Λεμπρόν Τζέιμς τραυμάτισε αντίπαλό του σε διεκδίκηση ενός ριμπάουντ.

Από το χτύπημα, μάλιστα, ο Αϊζάια Στιούαρτ των Πιστονς μάτωσε στο φρύδι με αποτέλεσμα να «εκραγεί» και να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων προκειμένου να μην ξεφύγει τελείως η κατάσταση.

Ο τραυματισμός συνέβη όταν σε διεκδίκηση ενός ριμπάουντ ο Λεμπρόν χτύπησε τον Στιούαρτ με τον αριστερό αγκώνα του με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ματώσει.

Οι διαιτητές αποφάσισαν, τελικά, να αποβάλουν τον Λεμπρόν Τζέιμς για αντιαθλητικό φάουλ ενώ και ο Στιούαρτ αποβλήθηκε στη συνέχεια όταν δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές για όσα ακολούθησαν τον τραυματισμό του.

Με τεχνική ποινή τιμωρήθηκε και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ για τον ρόλο του στον καβγά που ακολούθησε με τους διαιτητές να κρίνουν ότι συνέβαλε στο να οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

«Δεν πιστεύω ότι ο Λεμπρόν είναι «βρώμικος» παίχτης αλλά ο Στιούαρτ μάτωσε. Ένιωσε ότι δέχθηκε ένα ύπουλο χτύπημα κάτω από το φρύδι του. Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβε τι συνέβη» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα – για την ιστορία κέρδισαν οι Λέικερς με 121-116 – ο προπονητής των Πίστονς Ντουέιν Κέισι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Όλα όσα αλλάζουν από σήμερα - Από πού αποκλείονται οι μη εμβολιασμένοι

Σφίγγει ο κλοιός για τον ηθοποιό Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό - Τι υποστηρίζει

«Ότι έγινε, έγινε συναινετικά»: Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό