ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League – Ολυμπιακός: «Ξέσπασε» με έξι τέρματα πριν την ΑΕΚ – Όλα τα γκολ (videos)

Super League – Ολυμπιακός: «Ξέσπασε» με έξι τέρματα πριν την ΑΕΚ – Όλα τα γκολ (videos)

Super League: Ο Ολυμπιακός «ξέσπασε» (6-0) στη Λαμία μετά την κακή εμφάνιση επί της Πόρτο κι έδειξε έτοιμος εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Τετάρτη (16/12).

Μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στην Πόρτο, οι «ερυθρόλευκοι» επισκέφθηκαν την έδρα της μοναδικής ομάδας που δεν έχει νίκη στη Super League. Ήταν μια ευκαιρία να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την πορτογαλική ομάδα και να... φορτσάρουν εν όψει του ερχόμενου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν άφησαν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκαναν «σκόνη και θρύψαλα» την άμυνα των γηπεδούχων, σκοράροντας έξι τέρματα με ισάριθμους σκόρερ!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής, με τους «ερυθρόλευκους» να σκοράρουν όποτε θέλουν και τους γηπεδούχους μην μπορούν να το κάνουν ούτε με πέναλτι!

termata.jpg
Οι σκόρερ του αγώναslgr.gr

Μοναδικό «μελανό» σημείο ήταν η φάση με τον Ρούμπεν Σεμέντο, ο οποίος λαχτάρισε άπαντες στο γήπεδο, αλλά ευτυχώς όπως όλα δείχνουν δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός παραμένει έτσι πρωτοπόρος στη βαθμολογία, αναμένοντας το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για να δει αν η απόσταση του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Κίτρινες: Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς - Εμβιλά

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Παλαβαντισβίλι (46΄ Τσούκαλος), Προβυδάκης, Μπουλούλης (46΄ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (85΄ Βασίλης), Ζιούλης, Ρόμανιτς, Αραμπούλι (85΄ Βλαχομήτρος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια (65΄ Ανδρούτσος), Σεμέδο (66΄ Παπαδόπουλος), Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (46΄ Πέπε), Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (75΄ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Αραμπί (62΄ Σουντανί)

Τα γκολ και highlights από τον αγώνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Click away: Σήκωσαν ρολά τα καταστήματα – «Μουδιασμένος» ο κόσμος