ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Λεωφόρος και του χρόνου!

Παναθηναϊκός: Λεωφόρος και του χρόνου!

Μετά την επιστροφή στη Λεωφόρο τη φετινή περίοδο, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, είναι δεδομένη η παραμονή του Παναθηναϊκού και τη νέα περίοδο.

Μόνιμα επιστρέφει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός. Και όταν λέμε μόνιμα δεν εννοούμε μόνο για τη φετινή περίοδο, αλλά και για το επόμενο χρόνο και μέχρι να δοθεί-αν δοθεί-λύση στο θέμα του γηπέδου. Διότι προς το παρόν είμαστε στο… θα, καμία υπογραφή δεν έχει πέσει που να μετράει, μόνο ένα MOU έχει υπογραφεί, αλλά το MOU δεν έχει καμία αξία. Και έχουν σκιστεί πολλά MOU στο παρελθόν.

Η ΠΑΕ, λοιπόν, έφερε χόρτο από την Ιταλία και αντικατέστησε το προβληματικό μέρος του αγωνιστικού χώρου μπροστά από τους πάγκους και ένα μηχάνημα από την Ολλανδία, που θα βοηθήσει την ανάπτυξη του χόρτου στο σημείο, που δεν το βλέπει ο ήλιος. Όλα αυτά έγιναν για να παίξει στην φυσική του έδρα ο Παναθηναϊκός στο υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν και όχι μόνο. Στόχος είναι να παίξει στη Λεωφόρο η ομάδα και τη νέα περίοδο και να φύγει από το ΟΑΚΑ, όπου δεν είναι και… έδρα.

Η επιστροφή στη Λεωφόρο είναι επιθυμία και των παικτών και του προπονητή και η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα. Σε ένα γήπεδο, που έχει γράψει ιστορία ο Παναθηναϊκός με χρυσά γράμματα και έχει ζήσει μεγάλες μοναδικές ευρωπαϊκές στιγμές, που τον έχουν κάνει διαχρονικά την κορυφαία ελληνική ομάδα σε διακρίσεις στην Ευρώπη.

Φυσικά αν η ομάδα επανέλθει και στα ευρωπαϊκά κύπελλα θα χρειαστεί να γίνουν και κάποιες άλλες βελτιώσεις στο γήπεδο της Λεωφόρου, αλλά η ώρα αυτή δεν φαίνεται να είναι κοντά, με τη φετινή αγωνιστική πορεία που έχει η ομάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλάζει σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα το 2021