ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ιωνικός - Βόλος 0-1: Ο ένας playoffs, ο άλλος «βυθίζεται»

Super League Σούπερ Λιγκ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Super League: Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς στο 90+1’, ο Βόλος νίκησε 1-0 τον Ιωνικό κι έκανε βήμα για τα playoffs, «βυθίζοντας» παράλληλα τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη, μετά τις 10 Νοεμβρίου κι ανέβηκαν στην πέμπτη θέση.

Με το πρώτο «τρίποντο» μέσα στο 2023, ο Βόλος έκανε άλλο ένα βήμα για την εξασφάλιση της παρουσίας του στα playoffs. Από την άλλη, ο Ιωνικός παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και βλέπει την αποστολή του για παραμονή να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν λίγες φάσεις στις δύο εστίες, σε ένα ματς που είχε αρκετές δυνατές φάσεις. Η εύστοχη εκτέλεση του Οζέγκοβιτς, αλλά κι η εντυπωσιακή επέμβαση που έκανε το ο Κλέιμαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έκριναν εν τέλει την αναμέτρηση.

Super League
Ιωνικός - Βόλος 0-1slgr.gr

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)
Κίτρινες: Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι – Άλχο, Οζέγκοβιτς, Μπαριέντος
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σεμπά, Ρομαό (90+2’ Καμπράλ), Γούλερι (80’ Ελευθεριάδης), Κάνιας, Λοβέρα (58’ Φαντιγκά), Μάντζης.
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεθκίδα (81’ Καρτάλης), Τσίρινος (75’ Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (90’+3’ Σιέλης).

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις