ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ – Λαμία, ΑΕΚ – Ολυμπιακός στους «4» - Οι ημερομηνίες των ημιτελικών

Κύπελλο Ελλάδας
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ Λαμία και ΑΕΚ – Ολυμπιακός είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών, από τα οποία θα προκύψουν οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό.

Την Πέμπτη (26/1) πραγματοποιήθηκαν οι δύο τελευταίοι αγώνες ρεβάνς των προημιτελικών, από τους οποίους προκρίθηκαν ο ΠΑΟΚ κι η Λαμία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διεκδικήσει την έκτη παρουσία του σε τελικό, τα τελευταία εφτά χρόνια, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται στους «4» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς βελτιωμένος, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, μετά το 1-1 στη ρεβάνς της Λεωφόρου. Οι γηπεδούχοι βρήκαν νωρίς γκολ, κάτι που έβαλε «φωτιά» στο ματς, αλλά στο φινάλε πέρασε η ομάδα που ήταν καλύτερη στα δύο ματς της φάσης των «8», με τους φιλοξενούμενους να μένουν αήττητοι (2-1-0) στις τρεις μονομαχίες με το «τριφύλλι» σε Κύπελλο Ελλάδας και Super League.

Η Λαμία επικράτησε 4-2 του Απόλλωνα Παραλιμνίου και με δύο νίκες εξασφάλισε την τέταρτη παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα των Σερρών αιφνιδίασε με ένα γρήγορο γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν γρήγορα την κατάσταση και προκρίθηκαν, κάνοντας επίδειξη δύναμης.

Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών Λαμία - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Ολυμπιακός θα διεξαχθούν σε Τούμπα και «OPAP Arena» το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου κι οι επαναληπτικοί το τριήμερο 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου, σε «Αθ. Διάκος» και «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τα ημιτελικά (7-9/2, 28/2-2/3)

  • ΑΕΚ - Ολυμπιακός
  • ΠΑΟΚ - Λαμία

*Οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τους δυο αγώνες, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Σχετικές ειδήσεις