ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Πέντε αγώνες ως το φινάλε της σεζόν – Οι ημερομηνίες

AEK - Ολυμπιακός
Intime News

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Κιτρινόμαυροι» κι «ερυθρόλευκοι» συνθέτουν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξουν πέντε ματς ως το φινάλε της σεζόν 2022/23.

Πέρα από τις δύο αναμετρήσεις στους «4» της διοργάνωσης, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και τρεις φορές για τη Super League.

Η ΑΕΚ «σφράγισε» το εισιτήριο κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός απέδρασε με ήρωα τον Τζολάκη από την έδρα του Άρη. Ως εκ τούτου θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό σε διπλούς αγώνες. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην «OPAP Arena» το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου κι ο επαναληπτικός το τριήμερο 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Επίσης, θα παίξουν ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της regular season του πρωταθλήματος. Φυσικά, ΑΕΚ κι Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν και στα playoffs της Super League, ένα ματς θα γίνει στην «OPAP Arena» κι ένα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στη μοναδικό, μέχρι τώρα, παιχνίδι τους, έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία στο Φάληρο, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι πέντε αγώνες που θα δώσουν ΑΕΚ κι Ολυμπιακός

ΑΓΩΝΑΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας

7-9 Φεβρουαρίου

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας

28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Super League - 26η αγωνιστική

11-12 Μαρτίου

Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Super League Playoffs

18 Μαρτίου – 14 Μαΐου

Σχετικές ειδήσεις