ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνία με Τζαβίδα στον Ατρόμητο – Εκτός δράσης με καρδιακές αρρυθμίες

Αγωνία με Τζαβίδα στον Ατρόμητο – Εκτός δράσης με καρδιακές αρρυθμίες

Ανησυχία για τον νεαρό επιθετικό, Μάριο Τζαβίδα, ο οποίος εμφάνισε καρδιακές αρρυθμίες και υποβάλλεται σε εξειδικευμένες εξετάσεις.

Το ποδόσφαιρο σε κάτι τέτοιες στιγμές, περνά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Ο Μάριος Τζαβίδας, ένα παιδί 19 ετών και μεγάλο ταλέντο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ανησυχήσει τους πάντες στον Ατρόμητο και όχι μόνο. Ο λόγος είναι πως εμφάνισε καρδιακές αρρυθμίες, οπότε αυτόματα μένει εκτός δράσης αγωνιστικής, για όσο διάστημα χρειαστεί.

Η είδηση έγινε γνωστή τώρα, αν και το πρόβλημα έχει φανεί απ’ τις αρχικές εξετάσεις ρουτίνας που έκαναν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αυτόματα αποφασίστηκε να μην προπονείται όπως είναι λογικό. Αυτόματα το θέμα του νεαρού κρίθηκε σοβαρό, καθώς αφορά την καρδιά του αθλητή. Ήδη έχουν προχωρήσει διάφορες εξειδικευμένες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Ο Μάριος Τζαβίδας προέρχεται απ’ την ακαδημία του Παναθηναϊκού, απ’ όπου και πήγε στον Ατρόμητο. Πριν από 1,5 χρόνο, ο αδερφός του Σπύρος, είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο μόλις στα 20 του χρόνια ενώ ήταν στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος ήταν πως εμφάνισε πρόβλημα στην καρδιά.

Μένει να φανεί το ακριβές μέγεθος του ζητήματος που έχει ο Μάριος Τζαβίδας και φυσικά αυτό που προέχει για όλους, είναι η υγεία ενός νέου παιδιού και η ποδοσφαιρική καριέρα ακολουθεί.