ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, AEK – Αστέρας Τρίπολης 4-2: Εντυπωσιακή πριν την Τούμπα, στην κορυφή και... περιμένει

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης Super League
EUROKINISSI

Super League: Η ΑΕΚ βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα κι επικράτησε 4-2 του Αστέρα Τρίπολης, πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβηκαν στην κορυφή και περιμένουν να δουν τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Να θυμίσουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή (11/2) θα διεξαχθεί το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ κυριάρχησε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Οι παίκτες του Αλμέιδα άσκησαν από το ξεκίνημα πίεση στον Αστέρα και απλοποίησε τα πράγματα, μέσα σε δυο λεπτά, έχοντας πρωταγωνιστή τον Πόνσε.

Ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε τα εφτά τέρματα στα τελευταία τρία ματς. Ο Πόνσε άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό (ένα γκολ που αρχικά θεωρήθηκε αυτογκόλ του Τζουκάνοβιτς) κι ένα λεπτό αργότερα έκανε το 2-0 για την «Ένωση».

Ο Τζουκάνοβιτς πέτυχε τελικά αυτογκόλ στο 43ο λεπτό για το 3-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Μπαρτόλο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε ορεξάτος στους αγωνιστικούς χώρους και σκόραρε το τέταρτο τέρμα της ΑΕΚ στο 76ο λεπτό. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μιριτέλο στο 90’.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μάνταλου στο 79’.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
Κίτρινες: Μπαρτόλο, Τζουκάνοβιτς, Μπος
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος, Πινέδα (79΄ Γαλανόπουλος), Άμραμπατ (66΄ Φερνάντες), Ελίασον, Μάνταλος (79΄ Λιούμπιτσιτς), Τσούμπερ (72΄ Αραούχο), Πόνσε (66΄ Γκαρσία).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Λύρατζης (50΄ Άλβαρες), Γκος (65΄ Βαλιέντε), Γιαμπλόνσκι (79΄ Αλάγκμπε), Μπαρτόλο (46΄ Ζουγλής), Κρεσπί, Καλτσάς (65΄ Σίτο), Μιριτέλο.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις