ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης ήθελε τον Τζόρτζεβις στην ΑΕΚ!

Ο Ντέμης Νικολαϊδης ήθελε τον Τζόρτζεβις στην ΑΕΚ!

Η αποκάλυψη του Ντέμη Νικολαϊδη για τον παίκτη που θα ήθελε να έχει μαζί του στην Ένωση, προσθέτοντας όμως πως ακόμη και με αυτόν δε θα έπαιρνε πρωτάθλημα η ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης απάντησε σε ένα ακόμη ερώτημα που αφορά την περίοδο που έπαιζε ποδόσφαιρο, μέσω της σειράς που καθιέρωσε στο λογαριασμό του στο Instagram. Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε το όνομα αυτού που θα ήθελε να έχει συμπαίκτη του στην ΑΕΚ.

Αυτός ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με την διευκρίνιση του Ντέμη πως ακόμη και με αυτόν η ΑΕΚ δε θα είχε πάρει πρωτάθλημα πιθανότατα.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Αν υπήρχε χρονομηχανή, γυρνούσαμε πίσω κι έπρεπε να κάνει η ΑΕΚ μια μεταγραφή που δεν έκανε για να γίνει καλύτερη η ομάδα μας, ενώ ήμουν παίκτης.

Το 1996 που πήγα στην ΑΕΚ ακουγόταν ότι θα πάρουμε και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Τζόρτζεβιτς πήγε στον Ολυμπιακό τελικά. Ε, πιστεύω ότι αν ερχόταν ο Τζόρτζεβιτς στην ΑΕΚ, δεν θα άλλαζε η ιστορία, δεν νομίζω να παίρναμε πρωτάθλημα, αυτή είναι η γνώμη μου, αλλά θα δίναμε περισσότερη χαρά στον κόσμο, γιατί απ' ό,τι καταλάβαμε, καλά έκανε και τον ήθελε κι η ΑΕΚ. Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής, νομίζω ότι αν ερχόταν εκείνη την εποχή, το 1996 που ήμουν κι εγώ, πιστεύω ότι θα παίζαμε ακόμη πιο όμορφα».