ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – PSV Αϊντχόφεν 2-3

Παναθηναϊκός – PSV Αϊντχόφεν 2-3

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, προηγήθηκε και μπορούσε να νικήσει την Αϊντχόφεν, αλλά η ποιότητα των Ολλανδών τους έδωσε νίκη (3-2) που απέκλεισε και μαθηματικά το τριφύλλι από τη συνέχεια του Europa League

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού, ολοκληρώθηκε επί της ουσίας μετά την ήττα από την Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα που πήραν στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στους Ολλανδούς, οι οποίοι με το 3-2 υπέρ τους έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση. Αυτό που μένει για το τριφύλλι στο Europa League, είναι να επιδιώξει την πρώτη του νίκη στα παιχνίδια που ακολουθούν με τη Ντιναμό Μόσχας στη Ρωσία και την Εστορίλ στη Λεωφόρο.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε πάθος και θέληση, όμως, η ποιότητα των Ολλανδών ήταν αυτή που τους χάρισε τη νίκη κι άφησε τον Παναθηναικό εκτός Ευρώπης. Το «τριφύλλι» δεν ήταν κακό, όμως, ποιοτικά υστέρησε της ομάδας του Κοκού και τα ατομικά λάθη στην άμυνα, κόστισαν για ακόμα μια φορά. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο Λουκ Στιλ έχει στο ενεργητικό του τουλάχιστον τρεις μεγάλες επεμβάσεις, καταλαβαίνει και τη διαφορά των δυο ομάδων. Κι όμως, ο Παναθηναϊκός είχε μπει πολύ δυνατά, κατάφερε να προηγηθεί δυο φορές και να μην παρασυρθεί από την ισοφάριση της PSV, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου συγκεντρώνεται στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα. Εκεί, το τριφύλλι θέλει τη νίκη για να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στη Σούπερ Λίγκα και για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Οι «πράσινοι», όπως κι ο κόσμος τους, στρέφουν εκεί την προσοχή τους, αλλά και στον συγκλονιστικό Ζέκα ο οποίος έπαιζε με πρόβλημα στον προσαγωγό από το 80' του αγώνα και θα φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί την Κυριακή.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις