ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο απόλυτος ξεπεσμός: Δεν φαντάζεσαι σε ποια ομάδα παίρνει μεταγραφή ο Βράνιες

Ο απόλυτος ξεπεσμός: Δεν φαντάζεσαι σε ποια ομάδα παίρνει μεταγραφή ο Βράνιες
Ούτε στον χειρότερο ποδοσφαιρικό του εφιάλτη δεν θα το φανταζόταν ο Βράνιες αυτό που συμβαίνει

Πήρε την κατηφόρα για τα καλά η καριέρα του Βόσνιου αμυντικού.

Ο Όγκνιεν Βράνιες βλέπει την καριέρα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο μετά το σκάνδαλο με την Γελένα Καρλέουσα και ετοιμάζεται να κάνει... comeback στην Ρουμανία!

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Ρουμανίας, η Κραϊόβα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση αγοράς του Βράνιες καθώς έχει γεμάτα τα ταμεία της μετά την πώληση του Αλεξάντρου Μιτριτά στη New York FC έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Κραϊόβα είναι στην δεύτερη θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος ενώ η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 25 Φεβρουαρίου.

Από την άλλη, η Άντερλεχτ βλέπει την επένδυσή της με τον Βράνιες να πηγαίνει... άκλαφτη και θέλει να ξεφορτωθεί τον ιδιόρρυθμο Βόσνιο με την πρώτη ευκαιρία.

Ο Βράνιες αρχικά δεν το συζητούσε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας ωστόσο η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα για τα καλά. Η Άντερλεχτ τον έχει στείλει στην δεύτερη ομάδα, η ομοσπονδία της Βοσνίας τον απέκλεισε μετά τον σκάνδαλο με την Καρλέουσα και η Ρουμανία πλέον μοιάζει με ποδοσφαιρικό... παράδεισο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ο Όγκνιεν Βράνιες αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για ενάμιση χρόνο, πρωταγωνιστώντας στην πορεία της «Ένωσης» προς το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, ενώ είχε πάρει μέρος σε μερικά απίθανα περιστατικά στη θητεία του στην χώρα μας...