ΣΠΟΡ

Ναδάλ: Παίζει στο Roland Garros φορώντας ρολόι 1.000.000 ευρώ!

Ναδάλ: Παίζει στο Roland Garros φορώντας ρολόι 1.000.000 ευρώ!

Ο Ραφαέλ Ναδάλ αποτελεί μια ιδιαίτερη παρουσία στο Roland Garros, όχι μόνο λόγω της μοναδικής ικανότητας του στο χώμα αλλά φέτος έχει καταφέρει να... κλέψει την παράσταση και με το πανάκριβο ρολόι του.

Η αλήθεια είναι ότι στο τένις δεν είναι παράξενο ένας αθλητής να αγωνίζεται, έχοντας ρολόι στον καρπό. Για την ακρίβεια συνήθως είναι μέρος χορηγικής συμφωνίας.

Όπως και να έχει, όμως, στο άκουσμα της αξίας του ρολογιού που φοράει ο Ναδάλ στους αγώνες του Roland Garros σου βγαίνει ένα επιφώνημα θαυμασμού.

Συγκεκριμένα, η αξία του είναι 1.000.000 ευρώ! Και όσο ενοχλητικό κι αν δείχνει, ειδικά για ένα άθλημα όπως το τένις που απαιτεί διαρκή κίνηση, είναι σαν πούπουλο. Για την ακρίβεια είναι τόσο ελαφρύ που επιπλέει στο νερό!

Πάει για το τέταρτο σερί τρόπαιο!

Ο Ισπανός βρίσκεται στα ημιτελικά του τουρνουά και διεκδικεί την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο Παρίσι! Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι είναι ο «βασιλιάς» των χωμάτινων courts.

Αντίπαλος του Ναδάλ είναι ο Σβάρτσμαν, με τον αγώνα να ξεκινάει στις 15:45 και αποτελεί το... πρόγευμα για τον δεύτερο μεγάλο ημιτελικό Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς. Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή δεν θα ξεκινήσει πριν τις 18:00. Αμφότερα τα ματς θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το ΕΡΤ Sports HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr