ΣΠΟΡ

Formula 1: Ποινή δέκα θέσεων στον Χάμιλτον – Δύσκολη αποστολή στην Τουρκία

Λιούις Χάμιλτον
AP Images

Formula 1: Η Mercedes άλλαξε κινητήρα στο μονοθέσιο του Λιούις Χάμιλτον κι όπως ήταν αναμενόμενο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής τιμωρήθηκε με ποινή δέκα θέσεων.

Ήταν μια κίνηση που άπαντες περίμεναν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τη Mercedes να επιλέγει να την κάνει στο Grand Prix της Τουρκίας.

Το μονοθέσιο του Βρετανού πιλότου έχει πλέον έναν καινούργιο εσωτερικής καύσης και με δεδομένο ότι είναι ο τέταρτος, ξεπέρασε τον αριθμό εξαρτημάτων που επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν… πείραξαν τα άλλα εξαρτήματα, γι’ αυτό κι η ποινή δεν είναι μεγαλύτερη. Παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει σε περίπτωση που ο Χάμιλτον δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στις κατατακτήριες του Σαββάτου (9/10). Σε μια τέτοια περίπτωση θα αντικαταστήσει ολόκληρη τη μονάδα ισχύος.

Nα θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο Grand Prix, το οποίο έγινε στη Ρωσία, η Red Bull είχε αλλάξει τον κινητήρα του Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος μολονότι ξεκίνησε τελευταίος κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα Θέρμανσης: Μεγαλύτερο σε ύψος, περισσότεροι οι δικαιούχοι – Τα νέα διευρυμένα κριτήρια

Ο καιρός τρελάθηκε: Πού θα δείξει 30 βαθμούς μετά την κακοκαιρία «Αθηνά» - Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Η στιγμή της πτώσης του αεροπλάνου του Ρουμάνου μεγιστάνα στην Ιταλία – Ξεκληρίστηκαν 2 οικογένειες