ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Λατρεία για το δίδυμο με Αλκαράθ στο Μαϊάμι - Ο απίθανος πόντος (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Λατρεία για το δίδυμο με Αλκαράθ στο Μαϊάμι - Ο απίθανος πόντος (video)
2021 AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προπονήθηκε μαζί με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ και ξεσήκωσαν το κοινό στο Μαϊάμι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για να μπει στη μάχη του Miami Open, αντιμετωπίζοντας τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ το Σάββατο (25/3).

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συνεχίζει τις προπονήσεις και την Παρασκευή (24/3) δούλεψε μαζί με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Κάρλος Αλκαράθ.

Το αποτέλεσμα ήταν η εξέδρα να γεμίσει από θαυμαστές των δύο άσων, οι οποίοι φρόντισαν να τους ανταποδώσουν την αποθέωση, προσφέροντας θεαματικές στιγμές.

Ο κόσμος κατέκλυσε τα courts του Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι για να τους δει και οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάρλος Αλκαράθ τους αντάμειψαν με έναν φανταστικό πόντο, με εκπληκτικά χτυπήματα.

Ο Έλληνας τενίστας μάλιστα αυτοσαρκάστηκε για το τελευταίο του χτύπημα, στο βίντεο που ανέβηκε από το Tennis TV, αφού επιχείρησε... κάτι σαν forehand.

Το μονοπάτι μέχρι τον τελικό

Εφόσον περάσει το εμπόδιο του Γκασκέ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, βάσει του ranking της ATP, στον επόμενο γύρο αναμένεται να βρει στον δρόμο του τον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπάες.

Στο υποθετικό σενάριο που φτάσει με προκρίσεις μέχρι τον τελικό, στη φάση των «16» πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Κάρεν Χατσάνοφ, ενώ στη συνέχεια, στα προημιτελικά θα περιμένει λογικά έναν εκ των Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ και Φράνσις Τιάφο.

Εφόσον ξεπεράσει όλα αυτά τα σημαντικά εμπόδια, τότε στα ημιτελικά ο 24χρονος πρωταθλητής θα βρεθεί απέναντι σε μια μεγάλη πρόκληση.

Ο πιο πιθανός αντίπαλος σε αυτή τη φάση δεν είναι άλλος από τον φιναλίστ του Indian Wells, Ντανίλ Μεντβέντεφ, με τον Κάρλος Αλκαράθ να περιμένει κάποιον εκ των δύο στον τελικό.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει ξεπεράσει στο 100% ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο Indian Wells.

Όσο για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν θα έχει συμμετοχή στο Miami Open, καθώς του απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ λόγω του ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Covid...

Σχετικές ειδήσεις