ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Κόντρα στην Κιρστέα στο Άμπου Ντάμπι - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Μαρία Σάκκαρη: Κόντρα στην Κιρστέα στο Άμπου Ντάμπι - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
EPA/MAST IRHAM, ΑΜΠΕ

Μαρία Σάκκαρη: Το μεσημέρι της Τετάρτης (07/02) θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στη φάση των «16» του τουρνουά που ανήκει στην σειρά WTA 500 και πρώτος αντίπαλος θα είναι η Σοράνα Κιρστέα από την Ρουμανία. Η 33χρονη αθλήτρια πήρε την πρόκριση απέναντι στην Καρολίν Γκαρσία 2-1 σετ με ανατροπή στον προηγούμενο γύρο.

Αυτήν θα είναι η τέταρτη φορά που οι δύο τενίστριες θα τεθούν αντιμέτωπες, με την Σοράνα Κιρστέα να έχει το προβάδισμα 2-1 στις νίκες, από το 2017 και το 2018, ωστόσο, την περσινή σεζόν, η Αθηναία αθλήτρια είχε επικρατήσει 2-1 σετ στο τουρνουά στο Σινσινάτι.

Το πρώτο σερβίς στην αναμέτρηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με την τενίστρια που βρίσκεται στο Νο26 της παγκόσμιας κατάταξης θα γίνει όχι νωρίτερα από τις 15:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6.

Σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από τον αγώνα της Ντάρια Κασάτκινα με την Άσλιν Κρούγκερ, για μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης στο Άμπου Ντάμπι.

Σχετικές ειδήσεις