ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Open Regatta Fiesta 2014

Open Regatta Fiesta 2014

Τέσσερις ημέρες, επτά από τους ομορφότερους προορισμούς του Ιονίου. Το Open Regatta Fiesta αποτελεί την απόλυτη γιορτή της ιστιοπλοΐας. Το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος, από την Παρασκευή 06 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα 09 Ιουνίου, αφήστε τον skipper να σας οδηγήσει με ασφάλεια στις πιο όμορφες παραλίες του Ιονίου.

Το Open Regatta Fiesta ξεκίνησε πέρυσι τη ρότα του με στόχο να αποτελεί την εναρκτήρια φιέστα κάθε καλοκαιριού: εξειδικευμένοι γνώστες της ιστιοπλοΐας και λάτρεις της θάλασσας προσκάλεσαν όλους όσοι θέλησαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των διακοπών εν πλω στα ομορφότερα ιστιοπλοϊκά σκάφη της αγοράς, την επαφή με τις πιο όμορφες θάλασσες και την ανεξερεύνητη φύση, την ανακάλυψη νέων σημείων στον χάρτη της απόλαυσης. Παρέες των έξι ως οκτώ ατόμων είχαν τη δυνατότητα να ναυλώσουν το δικό τους σκάφους ενώ εκείνοι που συμμετείχαν μόνοι, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν καινούριους φίλους εν πλω! Τις μέρες ταξίδευαν όλα τα σκάφη μαζί, ενώ το βράδυ γινόμασταν όλοι μια παρέα στα σημεία όπου διανυκτερεύαμε.

Εφέτος, λόγω της περυσινής ανταπόκρισης στις συμμετοχές, η Open Regatta Fiesta 2014 προγραμματίζεται και πάλι για το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος.