Δολοφονία Ρόδος: Κάποιοι σκότωσαν τη νεαρή κοπέλα, δυο και τρεις φορές

Δολοφονία Ρόδος: Ο Κώστας Τσιτούνας γράφει για…

Καιρός τώρα: Χιονίζει στην Πάρνηθα - Δείτε live εικόνα

Ξεκίνησε και πάλι η χιονόπτωση στο μεγαλύτερο…

Τσίπρας στη Βουλή: Καλό κουράγιο στους βουλευτές της ΝΔ που θα ψηφίσουν «Ναι σε όλα»

Για αποκατάσταση αδικιών που γέννησε η σκληρή…

Κρατούμενος για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου: Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε

«Ο φύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα,…

Μεταφέρεται σε άλλη φυλακή ο 19χρονος Αλβανός - Έρευνα για το ξυλοδαρμό του

Σε άλλη φυλακή μεταφέρεται ο 19χρονος αλβανικής…

Βρεφικό γάλα: Novalac - Η αξιόπιστη επιλογή στο φαρμακείο

Βρεφικό γάλα: Novalac - Η αξιόπιστη επιλογή στο φαρμακείο

Αποκλειστικά στα φαρμακεία, οι καταναλωτές-γονείς μπορούν να βρουν το βρεφικό γάλα Novalac, το οποίο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με την αξιοπιστία και εγγύηση της εταιρείας ΒΙΑΝ του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ.

Το βρεφικό γάλα Novalac παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ταυτόχρονα βοηθά στην επίλυση συχνών βρεφικών προβλημάτων, όπως η διάρροια, η δυσκοιλιότητα, οι κολικοί και το φούσκωμα.

Η αξιοπιστία των προϊόντων της σειράς Novalac διασφαλίζεται από τους προσεκτικούς ελέγχους στην παραγωγή, οι οποίοι υπερβαίνουν τις αντίστοιχες πολιτικές που καθορίζει το ευρωπαϊκό και διεθνές σύστημα υγείας.

Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων Novalac εξασφαλίζεται και από την επιλογή της πρώτης ύλης, ξεκινώντας από τους παραγωγούς γάλακτος, οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές της εταιρείας. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει τον έλεγχο σε παγκόσμιο επίπεδο κάθε παραγωγικής μονάδας και την υψηλή ποιότητα του παραδιδόμενου γάλακτος, που θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή των βρεφικών τροφών. Η επιλογή των γαλακτοκομικών προϊόντων γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Επίσης, οι τροφές που λαμβάνουν οι αγελάδες δεν περιέχουν ζωάλευρα και άλλα χημικά. Επιπλέον, λαμβάνονται όλες οι προφυλάξεις, ώστε να αποφεύγεται τυχόν πρόσμειξη στα προϊόντα από διοξίνες, φυτοφάρμακα και νιτρικά.

Η όλη διαδικασία παραγωγής του γάλακτος της Novalac είναι σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001: 2000.

Περισσότεροι από 700 έλεγχοι διενεργούνται προτού ένα κουτί βρεφικό γάλα της Novalac βγει στο εμπόριο. Αυτοί οι έλεγχοι γίνονται τόσο στο γάλα της πρώτης ύλης και στο νερό, όσο και στον εξοπλισμό της παραγωγής και είναι συνεχείς και αδιάλειπτοι. Έτσι υπάρχει διασφάλιση πως η ποιότητα, από το στάδιο της κατασκευής έως το στάδιο της συσκευασίας, είναι σύμφωνη με τα πρότυπα που θέτει η Novalac.