Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Χρυσοβελώνη: Tα κόμματα δεν κατανοούν το νόημα επισημάνσεων του ΥΕΘΑ στους Times

Χρυσοβελώνη: Tα κόμματα δεν κατανοούν το νόημα επισημάνσεων του ΥΕΘΑ στους Times

"Λυπούμαστε πολύ που δείχνουν απόλυτη αδυναμία να κατανοήσουν το νόημα αυτών των επισημάνσεων" αναφέρει ανακοίνωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη, με αφορμή τις επικρίσεις κομμάτων για τις επισημάνσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στους «Times”.

«Οι πανομοιότυπες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τις επισημάνσεις του Υπουργού Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στους «TIMES, εκτός από την κακοπιστία, ξεπέρασαν και αυτά ακόμη τα όρια της υστερίας.

Λυπούμαστε ακόμη περισσότερο για τον εκπρόσωπο της ΝΔ, η παντελής αδυναμία του οποίου να καταλάβει και να διαχειριστεί ο,τιδήποτε πέρα από τις υποδείξεις και τις εντολές του πολιτικού του προϊστάμενου, είναι κάτι περισσότερο από οφθαλμοφανής και αποκαλύπτει τη βαθύτατη άγνοιά του για σοβαρά ζητήματα».

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα The Times ότι “αυτή η χονδροειδής ανάμιξη στα εσωτερικά ζητήματα [της Ελλάδας] δεν είναι μόνον ανήκουστη βάσει των ευρωπαϊκών κανόνων, είναι ανήθικη και είναι επικίνδυνη. Εάν η Ελλάδα αποχωρήσει [από την ευρωζώνη], τότε θα κριθούν πολλά περισσότερα από την χρηματοοικονομική σταθερότητα και το ευρώ”.

Σχετικές ειδήσεις