Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ομογενής έδειρε φίλο του μέχρι θανάτου

Ομογενής έδειρε φίλο του μέχρι θανάτου

Για μια ασήμαντη αφορμή άρχισε ο καυγάς του 33χρονου Χριστόφορου Ορφανίδη και ενός φίλου του, με τον 37χρονο Phi Ung, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να υποκύψει μετά από 16 μέρες στα τραύματά του, μετά τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέχρι τώρα κατά τη διάρκεια της δίκης που διεξάγεται σε δικαστήριο της Μελβούρνης, το επεισόδιο με την απρόβλεπτη εξέλιξη άρχισε έξω από το σπίτι του Ορφανίδη στο Sunshine West, όταν ο Ung σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και άρχιζε να καπνίζει μαριχουάνα με ένα ακόμα άτομο.

Ο κατηγορούμενος τον πλησίασε και του είπε να φύγει, το θύμα αντέδρασε με αποτέλεσμα να αρχίσει ένας λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ τους και τον Ορφανίδη να κλοτσά, προκειμένου να ξεθυμάνει, το αυτοκίνητο του αντίδικου.

Ο καυγάς αγρίεψε και οι συνεχιζόμενες ύβρεις είχαν ανάψει τα νεύρα, οπότε όταν ο Ung ξεκίνησε να φύγει ο Ορφανίδης τον ακολούθησε με το αυτοκίνητό του.

Κατά τη διάρκεια του κυνηγητού, το θύμα ανάγκασε τον Ορφανίδη να παρεκκλίνει από το δρόμο και να χτυπήσει το αυτοκίνητό του -ένα VK Commodore Brock Special, το οποίο λάτρευε-, σε μια μπάρα.

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το «ποτήρι» του θυμού του Ορφανίδη, που επιτέθηκε στον Ung και άρχισε να τον χτυπά με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι, ο Ορφανίδης κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και τον συνοδηγό του θύματος, ενώ για το ίδιο επεισόδιο συγκατηγορούμενός του είναι και ο φίλος του Μπιλ Παναγιωτίδης, με την κατηγορία ότι τον βοήθησε να εξαφανίσουν το αυτοκίνητο του θύματος.

πηγη ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις