GOSSIP

Εριέττα Κούρκουλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της

Εριέττα Κούρκουλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της
H Εριέττα Κούρκουλου.
Instagram

Ο αείμνηστος ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου του 2007 και η κόρη του, Εριέττα, δημοσίευσε μία ανάρτηση στο Instagram για τα 16 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της.

Μια φωτογραφία με τον μπαμπά της, Νίκο Κούρκουλο, που πέθανε σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια, δημοσίευσε στα social media η Εριέττα Κούρκουλου.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία πόζαρε στην αγκαλιά του και τη συνόδευσε με τη λεζάντα: «Πάντα και για πάντα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Nίκος Κούρκουλος πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 73 ετών και η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο του Ζωγράφου. Γρήγορα έγινε το σύμβολο του ανδρισμού για την ελληνικό κινηματογράφο. Αν και έχουν περάσει 16 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Κούρκουλου ο σκληρός τύπος που γοήτευε τους πάντες στο πέρασμά του συνεχίζει να συναρπάζει μέσα τις ταινίες του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που συνέδεσε το όνομά του με το Εθνικό Θέατρο έμεινε στην ιστορία με τον «Κατήφορο» αλλά πρωταγωνίστησε σε πολλές σπουδαίες ταινίες.

Σχετικές ειδήσεις

Εριέττα Λάτση: Η πρώτη ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Εριέττα Κούρκουλου: «Η απώλεια ενός φίλου που έγινε οικογένεια πονάει πολύ»

Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον ενάμιση μηνών γιο της και τα συγκινητικά λόγια