GOSSIP

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Σηκώθηκε και τραγούδησε σε ταβέρνα - Την καταχειροκρότησαν

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Σηκώθηκε και τραγούδησε σε ταβέρνα - Την καταχειροκρότησαν
Instagram

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Εγώ χατίρια δε χαλάω» έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση που έκανε στα social media από βραδυνή έξοδό της 

Πολλά και αρκετά συχνά είναι τα στιγμιότυπα από τις εξόδους της που μοιράζεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε βραδυνή της έξοδο μαζί με τον σύντροφό της Πύρρο Αναγνωστόπουλο βρέθηκαν σε μία ταβέρνα, οπού, ενώ απολάμβαναν το φαγητό τους δύο μουσικοί πήγαν στο τραπέζι τους και της ζήτησαν να σηκωθεί να τραγουδήσει.

Σε βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram καταγράφεται η ίδια να χτυπά παλαμάκια για να δώσει ρυθμό, ενώ στη συνέχεια συνοδεύει τους δύο μουσικούς στο «Μόνο που με κοιτάς λιώνω» του Γιώργου Σαρρή.

«Ποσό Υπέροχα πέρασα απόψε που με έκαναν να σηκωθώ και να τραγουδήσω αυτά τα 2 Υπέροχα παιδιά.. ξέρουν ότι είναι το αγαπημένο μου τραγούδι και ΕΓΩ χατίρια δε χαλάω», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο στο Instagram.

Το εστιατόριο φαίνεται πως ήταν γεμάτο με τουρίστες που ξέσπασαν αυθόρμητα σε χειροκροτήματα μόλις η ηθοποιός και τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το τραγούδι της.