ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Τίτλοι τέλους για τη σειρά «Locke & Key»

Locke & Key
Η σειρά «Locke & Key» του Netflix θα μας αποχαιρετήσει με την τρίτη σεζόν
Netflix

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της τρίτης σεζόν του «Locke & Key».

Δυσάρεστα τα νέα για τους φίλους του Locke & Key, καθώς το Netflix ανακοίνωσε ότι η σειρά ρίχνει τίτλους τέλους με τον τρίτο κύκλο, όπως ήταν άλλωστε και η πρόθεση των δημιουργών από την αρχή.

Η πλατφόρμα δίνει μάλιστα στους φαν την ευκαιρία να ρίξουν μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη τρίτη σεζόν, δημοσιεύοντας στα social media τις πρώτες φωτογραφίες.

Θυμίζουμε ότι η σειρά κινείται σε μονοπάτια υπερφυσικού τρόμου και φαντασίας και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικ των Joe Hill (γιος του Stephen King) και του Gabriel Rodriguez. Έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ ο δεύτερος κύκλος ακολούθησε τον περασμένο Οκτώβριο.

Η σύντομη περιγραφή του Netflix αναφέρει:«Μετά τη δολοφονία του πατέρα τους, τρία αδέρφια μετακομίζουν με τη μαμά τους στο πατρικό του, όπου ανακαλύπτουν μαγικά κλειδιά που ξεκλειδώνουν δυνάμεις και μυστικά».

Πρωταγωνιστούν: Ντάρμπι Στάντσφιλντ, Κόνορ Τζέσαπ, Εμίλια Τζόουνς.

Η επερχόμενη τρίτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της αργότερα μέσα στο 2022.


Διαβάστε επίσης

Netflix: Άσχημα τα νέα για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game

Netflix: Πρώτη ματιά στην τρίτη σεζόν του «The Witcher»

Netflix: To νέο ρεκόρ που έσπασε η δεύτερη σεζόν του «Bridgerton»!