ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2023!

Rammstein
Οι Rammstein κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Zeit»
Αρχείο Newsbomb.gr

Το συγκρότημα ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή του περιοδεία για το επόμενο καλοκαίρι η οποία περιλαμβάνει και την Αθήνα!

Η επική μπάντα των Rammstein κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Zeit». Μαζί με το όγδοο studio άλμπουμ τους, κυκλοφορούν και το καινούργιο τους επικό music video για το τραγούδι «Angst».

Κάπως, έτσι και έχοντας το νέο τους άλμπουμ στις αποσκευές τους, οι Rammstein ετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία που θα περιλαμβάνει και την Αθήνα! Η μεγάλη ανακοίνωση έγινε από το συγκρότημα το οποίο έκανε γνωστό τους σταθμούς της περιοδείας του για το 2023. Ένας από αυτούς θα είναι και το ΟΑΚΑ τον επόμενο Αύγουστο.

Όπως φαίνεται οι τεράστιοι Rammstein θα τερματίσουν την περιοδεία τους με μια μεγαλειώδη συναυλία στην Αθήνα στις 17 Αυγούστου του 2023! Θυμίζουμε ότι η πρώτη και τελευταία φορά που είδαμε το γερμανικό συγκρότημα στη χώρα μας ήταν το 2010.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Όσον αφορά το νέο άλμπουμ τους γκρουπ, θυμίζουμε ότι το πρώτο single που δόθηκε στη δημοσιότητα ήταν το ομότιτλο «Zeit», μαζί με το βιντεοκλίπ του το οποίο σκηνοθέτησε ο ηθοποιός και μουσικός Robert Gwisdek, συνεργαζόμενος με το συγκρότημα για πρώτη φορά. Πρόκειται για μια δυνατή μπαλάντα με αντιπολεμικά μηνύματα.

Το «Zeit» ηχογραφήθηκε στα La Fabrique Studios στη Γαλλία. Oι Till Lindemann (στα φωνητικά), Paul Landers (στην κιθάρα), Richard Z. Kruspe (στην κιθάρα), Flake (στα πλήκτρα), Oliver Riedel (στο μπάσο) και Christoph Schneider (στα drums), δούλεψαν δύο χρόνια πάνω στα 11 ολοκαίνουργια τραγούδια του άλμπουμ σε παραγωγή του Olsen Involtini.

Ο Bryan Adams έχει κάνει τη λήψη του εξώφυλλου του άλμπουμ των Rammstein. Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company.


Διαβάστε επίσης

Νύχτες Τρόμου: Οι ταινίες έναρξης και λήξης του 7ου Horrorant Film Festival

Συγκλονίζει ο κιθαρίστας των Queen: «Έχω έναν φρικτό ιό» - Η ανάρτηση για την υγεία του