ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Opa!» - Τρέιλερ για το «Γάμος αλά Ελληνικά 3» με Ελλάδα και Γιώργο Αλκαίο

My Big Fat Greek Wedding 3
Νία Βαρντάλος και Τζον Κόρμπετ σε σκηνή της ταινίας

H τρίτη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» έχει γυριστεί στην Ελλάδα και θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Σεπτέμβριο.

Η τρίτη ταινία Γάμος αλά Ελληνικά (My Big Fat Greek Wedding), απέκτησε τρέιλερ και έχει έντονο άρωμα Ελλάδας.

Η ιστορία της τρίτης ταινίας τοποθετείται στην Ελλάδα, καθώς οι ήρωες ταξιδεύουν στη χώρα μας για να συνδεθούν με τις ρίζες τους, σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία του (εκλιπόντος πλέον) Γκας Πορτοκάλος.

Έτσι, η Νία Βαρντάλος επιστρέφει στο ρόλο της Τούλας Πορτοκάλος και μαζί της ο Τζον Κόρμπετ ως Ίαν, όπως και οι περισσότεροι από το αρχικό καστ των δύο προηγούμενων ταινιών. Όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες ταινίες, η Βαρντάλος γράφει και σκηνοθετεί την τρίτη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα ταινία είναι ένας φόρος τιμής στον Μάικλ Κόνσταντιν που έπαιξε τον μπαμπά της Τούλας και ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021.

To reunion της οικογένειας έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Γυρίσματα, μεταξύ άλλων, έχουν γίνει στην Πλάκα, στην Ανάβυσσο και στην Κέρκυρα.

Στην παραγωγή για άλλα μια φορά συναντάμε τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον, ενώ το τρέιλερ ντύνει το ξεσηκωτικό Opa του Γιώργου Αλκαίου που μας είχε εκπροσωπήσει στη Eurovision το 2010.

Υπενθυμίζουμε πως η πρώτη ταινία Γάμος αλά Ελληνικά κυκλοφόρησε το 2001 σπάζοντας τα ταμεία του παγκόσμιου box office. Μέχρι σήμερα θεωρείται η πιο εμπορική ρομαντική κομεντί όλων των εποχών αγγίζοντας τα 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Επίσης, χάρισε στην Ελληνοκαναδή Νία Βαρντάλος την πρώτη υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.

Το My Big Fat Greek Wedding 3 θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Διαβάστε επίσης

Γάμος αλά Ελληνικά: Έρχεται το τρίτο μέρος και θα γυριστεί στην Κέρκυρα

Ανάβυσσος: Οι πρώτες εικόνες μετά τη σύγκρουση των ταχύπλοων στα γυρίσματα του «Γάμος αλά ελληνικά»

Στην Κέρκυρα τα γυρίσματα του «My Big Fat Greek Wedding 3»