ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πειραιάς: Δεν είχε αυτοκίνητο ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ

Πειραιάς: Δεν είχε αυτοκίνητο ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

«Τώρα σε τέλειωσα», είπε στον 39χρονο ο 68χρονος δράστης πριν τον πυροβολήσει στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο δολοφόνος του Πειραιά.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη την Παρασκευή, μέρα-μεσημέρι, σε κεντρικό σημείο του Πειραιά. Ένας 68χρονος, ο οποίος όπως έγινε γνωστό αργότερα από μαρτυρίες περιοίκων είχε συχνούς διαπληκτισμούς τόσο με εργαζόμενους στο πάρκινγκ όσο και με άλλους γείτονες για τις θέσεις παρκαρίσματος, σκότωσε εν ψυχρώ έναν 39χρονο.

Το πλέον αδιανόητο, είναι ότι σύμφωνα με κατοίκους στη γειτονιά, ο 68χρονος δεν είχε αυτοκίνητο! Παρόλα αυτά, διαρκώς ήταν σε προστριβή με περιοίκους για το παρκάρισμα και μάλιστα από διάφορους διαπληκτισμούς είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Όλα αυτά, μέχρι τη μοιραία Παρασκευή όταν και μετά από μία λογομαχία με τον εργαζόμενο στο υπαίθριο πάρκινγκ, έφυγε, πήγε στο σπίτι του, πήρε το κυνηγετικό όπλο και επέστρεψε για να τον σκοτώσει…

«Τώρα σε τέλειωσα», φέρεται να είπε στον 39χρονο όταν σήκωσε την καραμπίνα και στα επόμενα δευτερόλεπτα είχε πυροβολήσει μία φορά στο κεφάλι, και άλλες δύο ενώ το θύμα είχε πέσει στην άσφαλτο. Το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Newsbomb.gr, σοκάρει…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα σε εννέα δευτερόλεπτα, ο 68χρονος είχε αφαιρέσει τη ζωή του 39χρονου.

Στη συνέχεια, φώναζε πάνω από τη σορό του «Σε τέλειωσα. Τώρα σε τέλειωσα». Μάλιστα, όταν συνελήφθη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «επιτέλους τον έφαγα τον…», αλλά μετά εμφανίστηκε… μετανιωμένος! «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», φέρεται να είπε όταν έφτασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ασφαλείας του Πειραιά.

Το πρωί του Σαββάτου (16/9), ο δράστης πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.