ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτοί είναι οι 5 που διέπρατταν απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

Αυτοί είναι οι 5 που διέπρατταν απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία πέντε ατόμων που διέπρατταν απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή της Αττικής.

Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες και για μία υπήκοο Ρουμανίας. Οι τρεις από αυτούς συνελήφθησαν την 30/10/2014 στις περιοχές του Ιλίου και του Ζεφυρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ενώ οι υπόλοιποι δύο αναζητούνται από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν οι:

Α) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αντώνιο του Ευθυμίου Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα.

dhmhtriou antonios

Β) ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ιωάννα του Σπυρίδωνα και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα.

zografou ioanna

Γ) SERBAN Andreea-Iulia του Romeo και της Kristina, υπήκοο Ρουμανίας, που γεννήθηκε το 1985.

serban

Αναζητούνται οι:

Δ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Νικόλαο του Ευθυμίου Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα, ο οποίος αναζητείται.

dmhtriou nikolao

Ε) ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Μαρία του Ευστρατίου Δημόπουλου και της Πασχαλίνας Ευαγγέλου, που γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, η οποία αναζητείται.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319301, 210-5319302 και 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ρoή Ειδήσεων