ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Έγκλημα στο Κορωπί: Προφυλακιστέος ο 76χρονος για τη δολοφονία του παιδιού του

Έγκλημα στο Κορωπί: Προφυλακιστέος ο 76χρονος για τη δολοφονία του παιδιού του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 76χρονος, που σκότωσε τον 48χρονο γιο του χθες το πρωί στο Κορωπί.

Ο κατηγορούμενος, που απολογήθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου, φέρεται να υποστήριξε πως ό,τι έκανε το έκανε για να σώσει τον άλλο του γιο, ο οποίος ήταν σήμερα συνεχώς στο πλευρό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν συνεχείς εντάσεις μέσα στο σπίτι λόγω της εξάρτησης του θύματος από το αλκοόλ. Πάντως, ο 76χρονος υποβασταζόμενος, την ώρα που εξερχόταν από το γραφείο του ανακριτή, μονολογούσε:

«Πού είναι ο Σπύρος μου;» αναφερόμενος στον γιό του που βρίσκεται στη ζωή.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της οικογένειας ο 76χρονος πατέρας φέρεται να συζητούσε έντονα με τον μικρό του γιο. Κάποια στιγμή ακούστηκαν φωνές. Το τελευταίο διάστημα πατέρας και γιος είχαν συχνές διενέξεις.

Η συζήτηση «άναψε» και ο 76χρονος συνταξιούχος έπιασε την καραμπίνα και τράβηξε τη σκανδάλη. Μια σφαίρα στην κοιλιά του 48χρονου γιου του, πατέρα δυο παιδιών, τον έριξε στο πάτωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδερφού του θύματος.

«Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 76χρονος άνδρας που τηλεφώνησε μόνος του για να τον συλλάβουν. Πάντως, πληροφορίες θέλουν πατέρα και γιο να διαπληκτίζονταν συχνά το τελευταίο διάστημα, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Πλέον, φως αναμένεται να δώσει η κατάθεση του δεύτερου γιου που φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

«Ο ξάδερφός μου ήταν άνεργος, είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς. Έίχαν ένα ξυλουργείο. Δεν το περιμέναμε» είπε συγγενής της οικογένειας, εξηγώντας ότι το τελευταίο διάστημα ζούσαν μαζί, αλλά η συμβίωση ήταν δύσκολη. «Είχαν μια διαμάχη, ήρθε και η κακιά η ώρα και τον πυροβόλησε» ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος.

«Ήταν ήσυχη οικογένεια, τώρα το γιατί του καθενός.... ήταν καλά παιδιά και τα δυο. Και ο συγχωρεμένος και ο αδελφός του. Ο πατέρας ήταν άρρωστος με εγκεφαλικό, τώρα πως έγινε το κακό δεν ξέρω» δήλωσε γειτόνισσα της οικογένειας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021 - Ιερά Σύνοδος: Ανοιχτοί οι ναοί την Μεγάλη Εβδομάδα – Τι ώρα θα κάνουμε Ανάσταση