ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κασιδιάρης: Ένας άνδρας δεν χτυπάει ποτέ μια γυναίκα…

Κασιδιάρης: Ένας άνδρας δεν χτυπάει ποτέ μια γυναίκα…

«Ένας άνδρας δεν σηκώνει ποτέ το χέρι του να χτυπήσει μια γυναίκα...», παραδέχθηκε απολογούμενος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος δικάζεται για την επίθεση σε βάρος της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη.

«Θα αναφερθώ μόνο στα πραγματικά περιστατικά. Όχι, ένας άνδρας δεν σηκώνει ποτέ το χέρι του να χτυπήσει μια γυναίκα. Είχα μια άσχημη στιγμή. Και δυστυχώς εμφανίζομαι ως άνδρας που χτυπάει γυναίκες. Πολλές φορές σκέφτηκα ότι έπρεπε να φύγω από την εκπομπή. Για τη Δούρου είχα μια ακραία αντίδραση. Πήγα να βγάλω το μικρόφωνο και να φύγω. Εκείνη τη στιγμή δέχθηκα το χτύπημα με κάποια έντυπα. Δεν υπήρξαν γροθιές. Ήταν μόνο ένα χαστούκι στο μάγουλο και δυο στον αέρα. Ήταν μια λανθασμένη ενέργεια, αλλά για να κριθώ πρέπει προηγουμένως να δείτε ποια ήταν κίνηση που με έφερε σε αυτό το σημείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης

- Εισαγγελέας: τι κάνατε μετά το περιστατικό;

- Κασιδιάρης: Έφυγα. Ούτε χτύπησα κανέναν ούτε τίποτα.

- Εισαγγελέας: προσπαθήσατε να έρθετε σε επαφή με την κ. Κανέλλη;

- Κασιδιάρης: Όχι, βρήκα τοίχο απέναντι μου.

- Εισαγγελέας: Γιατί δεν ζητήσατε μια συγγνώμη;

- Κασιδιάρης: Θα ζητούσα, αν δεχόμουν μια συγγνώμη.

Νωρίτερα, ο Σωκράτης Τσαντίρης, ιδιώτης ιατροδικαστής που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Το συγκεκριμένο χτύπημα θα μπορούσε να επιφέρει μόνο απλή σωματική βλάβη. Δεν θα μπορούσε να προκαλέσει αιμάτωμα. Ολωσδιόλου, μόνο ελαφριά ασήμαντη βλάβη θα μπορούσε να προκαλέσει....».

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr