ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στο ΚΕΘΕΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

ΚΕΘΕΑ
Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 18 Οκτωβρίου 2021

ΚΕΘΕΑ: Θέσεις εργασίας με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης

Το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με έδρα την Αλεξανδρούπολη έχει ως στόχο να παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που κάνουν προβληματική χρήση αλκοόλ, σε άτομα που εμφανίζουν εξαρτητικές συμπεριφορές σε σχέση με τη χρήση τυχερών παιχνιδιών και σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με διπλές διαγνώσεις.

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης έχει ως στόχο να παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που κάνουν χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών (παράνομων ή νόμιμων) ή εμφανίζουν άλλου τύπου εξαρτητικές συμπεριφορές και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες.

Σε εκτέλεση των παραπάνω πράξεων ζητεί προσωπικό το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως ένα (1) έτος, με δυνατότητα ανανέωσης, η οποία όμως θα τελεί σε συνάρτηση με την ισχύ της σύμβασης των προαναφερόμενων πράξεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 18 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00. Το εμπρόθεσμο της ηλεκτρονικής αποστολής κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα αποστολής του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι υποψήφιοι για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου, στο e-mail: infopro@kethea.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός 30χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη

Δίκη για βιτριόλι: Δεν αντάλλαξαν βλέμμα Ιωάννα και Έφη - Σε εξέλιξη η συνεδρίαση

Καιρός: Πότε ξεκινούν και πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες – Σε δύο ατμοσφαιρικά βουνά η Ελλάδα